Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Забавна игра за бърза мисъл BrainBox - Градовете по света

Забавна игра за бърза мисъл BrainBox - Градовете по света

Детски игри

Искате ли заедно с детето си да обикаляте света, да се забавлявате и заедно с това то да става по-наблюдателно и да тренира бързата си мисъл? Ето как можете да го осъществите без дори да напускате дома си – с играта от BrainBox – Градовете по света. В нея могат да вземат участие двама или повече играчи, като цялото забавление се състои в следното – всеки участник тегли карта от кутията (общият им брой е 52) и има 10 секунди, за да я наблюдава, разучава и запомня рисунките и надписите по нея.

Към пълното описание и видео

22.99 BGN Цена:
22.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0003020

Наличност:

Изчерпано количество

Забавна игра за бърза мисъл BrainBox - Градовете по света

Ключови характеристики

Искате ли заедно с детето си да обикаляте света, да се забавлявате и заедно с това то да става по-наблюдателно и да тренира бързата си мисъл? Ето как можете да го осъществите без дори да напускате дома си – с играта от BrainBox – Градовете по света. В нея могат да вземат участие двама или повече играчи, като цялото забавление се състои в следното – всеки участник тегли карта от кутията (общият им брой е 52) и има 10 секунди, за да я наблюдава, разучава и запомня рисунките и надписите по нея. Те са свързани с емблематични обекти и информация за някой голям, световноизвестен град. Секундите се отчитат от малък пясъчен часовник, който е включен в комплекта. След 10-те секунди играчът хвърля зарчето (с 8 страни) и в зависимост от номера, който му се падне, отговаря на съответния въпрос от гърба на неговата карта. При правилен отговор, участникът задържа картата за себе си, в противен случай я връща в кутията. Играта продължава между 5 и 10 минути. След изтичането им победител е онзи участник, който има най-много карти. 

Важно! Играта е на български език и се препоръчва за деца над 8 години. С нея се тренира бързата мисъл на децата и се добиват неусетно знания за големите световни градове.

Ревюта на наши потребители за Забавна игра за бърза мисъл BrainBox - Градовете по света

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран