Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Детска игра BrainBox - Градовете по света

Детска игра BrainBox - Градовете по света

Образователни игри

Искате ли заедно с детето си да обикаляте света, да се забавлявате и заедно с това то да става по-наблюдателно и да тренира бързата си мисъл? Ето как можете да го осъществите без дори да напускате дома си – с играта от BrainBox – Градовете по света. В нея могат да вземат участие двама или повече играчи, като цялото забавление се състои в следното – всеки участник тегли карта от кутията (общият им брой е 52) и има 10 секунди, за да я наблюдава, разучава и запомня рисунките и надписите по нея.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0003020

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.04

Ценова защита

Детска игра BrainBox - Градовете по света

Ключови характеристики

  • Правила:Лесни (до 10 минути)
  • Тип:Конкурентна, Детска
  • Материал:Пластмаса, Картон
  • Каталожен номер:95944
  • Език:изцяло на български
  • Възраст:8+
  • Брой играчи:2, 3, 4, 5, 6+
  • Продължителност:до 30 минути
  • Тегло:1 kg

Искате ли заедно с детето си да обикаляте света, да се забавлявате и заедно с това то да става по-наблюдателно и да тренира бързата си мисъл? Ето как можете да го осъществите без дори да напускате дома си – с играта от BrainBox – Градовете по света. В нея могат да вземат участие двама или повече играчи, като цялото забавление се състои в следното – всеки участник тегли карта от кутията (общият им брой е 52) и има 10 секунди, за да я наблюдава, разучава и запомня рисунките и надписите по нея. Те са свързани с емблематични обекти и информация за някой голям, световноизвестен град. Секундите се отчитат от малък пясъчен часовник, който е включен в комплекта. След 10-те секунди играчът хвърля зарчето (с 8 страни) и в зависимост от номера, който му се падне, отговаря на съответния въпрос от гърба на неговата карта. При правилен отговор, участникът задържа картата за себе си, в противен случай я връща в кутията. Играта продължава между 5 и 10 минути. След изтичането им победител е онзи участник, който има най-много карти. 

Важно! Играта е на български език и се препоръчва за деца над 8 години. С нея се тренира бързата мисъл на децата и се добиват неусетно знания за големите световни градове.

Ревюта на наши потребители за Детска игра BrainBox - Градовете по света

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран