Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
banbao-8767-transportation

Конструктор BanBao – Tоварен кораб

Цена:
69.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Един от гигантите в производството на изключително изгодни конструктори – BanBao сега има изненада за всички свои фенове – голям конструктор, който е със 716 части, от които се сглобява голям и много детайлен тежкотоварен кораб.
mega-bloks-thomas-friends-build-with-thomas-cnj05

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Да строим с Томас

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето ви харесва локомотивчето Томас, както и неговите приятели, но също така обича да сглобява и строи. Затова именно за него от Mega Bloks са създали страхотен комплект – Томас, който иска да премине през бариера, а детето ви да сглоби елементите на прелеза и да пропусне локомотивчето.
mega-bloks-thomas-friends-build-with-percy-cnj06

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Да строим с Пърси

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Най-натоварената поща е тази в Содор, а ето и кой отговаря за доставянето на писмата и пратките – един от приятелите на локомотивчето Томас – зеления Пърси. Сега то е част от комплекта за млади инженери на Mega Bloks. Сетът е от 8 части, а целта на младите машинисти и приятели на Томас, е да натоварят пощата, като наклонят червения контейнер. Те трябва да използват и стикерите, за да декорират частите на Мега Блокс.
mega-bloks-junior-builders-thomas-friends-cym77

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – 1,2,3 Бройте с Томас

Цена:
59.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, че Томас и неговите приятели имат една много важна способност, която ще помогне на детето ви да научи важни неща? Ако се чудите каква е тя – веднага ще разкрием загадката – те са забавни, обичат игрите, а с тях от Mega Bloks са направили страхотен конструктор – Брой с Томас.
Моят първи конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – комплект с 2 влакчета

Моят първи конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – комплект с 2 влакчета

Цена:
89.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Mega Bloks сега имат изненада за всички дечица между 2 и 5 годинки, които са фенове на историята за “Thomas & Friends”. Те са създали голям конструктор от 70 части, с който може да се изгради цялата весела атмосфера покрай празника в Содор.
mega-bloks-thomas-friends-sodor-wash-down-playset-50pcs-cnj12

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Влаковата мивка на Содор

Цена:
59.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Работейки по ЖП линиите по цял ден и вагоните, а най-вече локомотивите са целите в прах. Затова сега Пърси има нужда от “душ”, а за машините той се взима на машинната мивка на Содор. Това място е пресъздадено от Mega Bloks с конструктора, който е от 50 части. В него има и стикерен лист, който добавя детайли към блокчетата и ги превръщат в четки, табели и други. Нека Пърси мине между миещите четки, да го изплакнат и тогава може да се прибере за почивка.
mega-bloks-thomas-friends-build-with-toby-cnj07

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Да строим с Тоби

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Тоби може и да не е най-младият влак, но той определено има най-тежките задачи в Содор. Има странен вид, все едно лази по релсите, но неговото парно сърце е силно и смело. А, помните ли какво пренасяше облицования с дърво номер 7?
lego-0060146-60146-lego-siti-kamion-za-kaskadi

Конструктор Lego City - Камион за каскади (60146)

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Седнете зад волана на камиона за каскади, който можете да си сглобите с конструктора от серията Lego City, който е с 91 части. Сред тях е и фигурата на каскадьора-шофьор, който много добре знае какво прави.
lego-0042059-42059-lego-tehnik-kamion-za-kaskadi

Конструктор Lego Technic - Камион за каскади (42058)

Цена:
44.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Мечтаете да правите опасни каскади, яхнали супер мощна машина? Желанието ви може да се сбъдне лесно с този конструктор от серията Lego Technic. Той има 142 части, като от тях можете да сглобите страховита камионетка за каскади.
75172-lego-star-uors-y-wing-starfighter

Конструктор Lego Star Wars - Y-Wing Starfighter™ (75172)

Цена:
160.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Разширете възможностите на вашата бунтовническа флота с емблематичния Y-Wing Starfighter. Той, както и много аксесоари, амуниции и екипаж ще сглобите сами с конструктора от серията Lego Star Wars, който е с 691 части.
75171-lego-star-uors-bitka-na-scarif

Конструктор Lego Star Wars - Битка на Scarif (75171)

Цена:
136.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Безмилостната битка на планетата Скариф, при която се издирват плановете на Звездата на Смъртта сега може да се разгори и във вашата стая, благодарение на конструктора от серията Lego Star Wars, който е с 419 части. Сред тях са и четирите фигури на Джин Ерсо, Касиан Андор, както и на двама скарифски щурмоваци. Съпротивата атакува имперския бункер на плажа, защото по тяхна информация там са секретните планове.
75170-lego-star-uors-the-phantom

Конструктор Lego Star Wars - The Phantom (75170)

Цена:
91.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Коварният адмирал Траун, който е верен до смърт на Империята, смята, че за да бъде победен един враг, трябва да бъде опознат добре – не само в областта на военното дело, но и неговата култура, религия, дори изкуство. Сега той преследва Кенън, който по всичко личи, че ще му се изплъзне, защото е с един от най-бързите бунтовнически кораби – Фантомът.
75169-lego-star-uors-duel-na-naboo

Конструктор Lego Star Wars - Дуел на Naboo™ (75169)

Цена:
68.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Куай-Гон Джин и Оби-Уан Кеноби са на планетата Набу, където започва големия им дуел с Дарт Мол. Ситът притежава изключителни бойни умения и използва двустранен лазерен меч. Целият сблъсък на двамата джедаи със сита, който става в енергийната централа на планетата можете да пресъздадете с конструктора от серията Lego Star Wars , който съдържа 208 части и трите фигури на противниците.
75168-lego-star-uors-yoda-s-jedi-starfighter

Конструктор Lego Star Wars - Yoda’s Jedi Starfighter (75168)

Цена:
68.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Добавете класическия кораб на мастър Йода към своята Star Wars Lego колекция, за да сте сигурни, че тя е наистина пълна. Сега конструкторът от серията пристига с 262 части и две мини фигурки – на най-малкия, но най-силен джедай и неговия дроид R2-D2. Корабът има 2 места, като крилата му се сгъват, а двете му оръдия са действащи.
75164-lego-star-uors-boen-paket-s-buntovnicheski-voynitsi

Конструктор Lego Star Wars - Боен пакет с бунтовнически войници (75164)

Цена:
33.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Разширете армията си от бунтовнически войници с помощта на този конструктор от серията Lego Star Wars. Той е със 120 части, като сред тях са фигурите на 4 бунтовника, както и частите за сглобяване на един спийдър, както и лазерно оръдие, което се позиционира в окопите.
75163-lego-star-uors-imperskata-sovalka-na-krennic

Конструктор Lego Star Wars - Имперската совалка на Krennic (75163)

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Серията Microfighters на Lego Star Wars сега е още по-забавна, защото в нея се включва и совалката на Креник. Тя се сглобява от 78 части, има сгъващи се крила, две работещи оръдия, както и пилот, чиято мини фигурка е включена в комплекта.
75162-lego-star-uors-y-wing

Конструктор Lego Star Wars - Y-Wing (75162)

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Серията Microfighters, към Lego Star Wars сега добавя още един бунтовнически мъник, който е едноместен, с големи двигатели и изстрелващи се ракети - Y-Wing. Той е с отваряща се пилотска кабина, в която можете да поставите и включената в комплекта фигурка на пилота.
75161-lego-star-uors-tie-striker

Конструктор Lego Star Wars - TIE Striker (75161)

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Серията конструктори Lego, посветени на историята в “Междузвездни войни” сега изненадва с нови попълнения мини изтребители TIE Striker. Този имперски кораб се сглобява от 88 части и пристига с мини фигурка на имперски пилот. Отворете пилотската кабина и го настанете на мястото му. Пазете се, бунтовници, защото оръдията на този мъник са действащи.
75160-lego-star-uors-u-wing

Конструктор Lego Star Wars - U-Wing (75160)

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако сте сред почитателите на звездната история Star Wars, то със сигурност следите серията на Lego, посветена на него. В нея, в самото начало на 2017 година се появи конструктор, с чиито 109 части ще можете да сглобите мини изтребител U-Wing.
70909-lego-batman-vzlom-v-peshterata-na-prilepa

Конструктор Lego Batman Movie - Взлом в пещерата на прилепа (70909)

Цена:
234.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Предотвратете влизането на Пингвина в пещерата на Батман. Но дали не е вече късно и натрапника да е успял да проникне в нея? Всички строго пазени тайни на Батман са там и те не бива да попадат в чужди ръце. Затова Брус Уейн трябва бързо да се превърне в Батман, като използва специалната камера за трансформация в пещерата. Той може да избере един от алтернативните костюми – Скуба варианта, Гневния или Реактивния.
70908-lego-batman-spasitelya

Конструктор Lego Batman Movie - Спасителя (70908)

Цена:
185.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Голяма беда се е случила на партито по случай пенсионирането на комисар Гордън – на него са се появили неканени гости – Жокера и Отровната Айви. Те са взели заложници и сега няма кой друг да може да ги спаси, освен Батман, който пристига със своята летяща машина Скълър.
70907-lego-batman-kilar-krok-opashata-kola

Конструктор Lego Batman Movie - Килър Крок, Oпашата кола (70907)

Цена:
166.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Килър Крок е пристигал в Готъм Сити със своята огромна опашата машина-камион. Той съвсем не е сам, а води със себе си още двама злодеи Зебра-Мен и Тарантула. Те носят в багажника си два сандъка с експлозиви, които могат а хвърлят във въздуха целия град.
70906-lego-batman-zhokera-neveroyaten-louraydar

Конструктор Lego Batman Movie - Жокера, Невероятен лоурайдър (70906)

Цена:
117.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В света на супергероите вече трайно са се настанили дамите, на които може да се разчита точно толкова, колкото и на мъжете. Сега в Готъм Сити има нови неприятности, които необезпокоявани се движат със странната си кола-лоурайдър. Те са Жокерът и Харли Куин. За да не тормозят повече жителите на мирния град, на помощ идва самата Батгърл, която е въоръжена със своя батаранг.
70905-lego-batman-batmobil

Конструктор Lego Batman Movie - Батмобил (70905)

Цена:
136.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Карайте бясно Батмобила си през Готъм Сити, в преследване на Човека-Прилеп и близначките Кабуки. Невероятната машина на Батман е с двойна кабина – за него и Робин, въоръжен е с две оръдия и има многопосочни колела, които могат да вкарат возилото в 3 различни режима – скоростно преследване, на камион-чудовище и такъв за успоредно паркиране.
70904-lego-batman-glinenoto-litse-razmazvane

Конструктор Lego Batman Movie - Глиненото лице, Размазване (70904)

Цена:
78.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Кой би помислил, че глината може да има лице, че и това лице да е доста кисело и дори опасно? Колкото и да не ни се вярва, на прощалното парти по случай пенсионирането на комисар Гордън се появява един от най-странните злодеи – Глиненото лице, който е решил не само да съсипе всичко, но и да залови кмета на града.
70903-lego-batman-gatankata-sastezanie-s-gatanki

Конструктор Lego Batman Movie – Гатанката, Състезание с гатанки (70903)

Цена:
78.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Готъм Сити отново е в опасност, защото цяла плеяда злодеи са решили да разрушат електроцентралата му. Гатанката, Свраката, Хвърчилото и Календара са се насочили натам. Всеки от тях може да нападне Батман, затова той трябва да се пази от техните атаки.
70902-lego-batman-zhenata-kotka-presledvane-s-motor

Конструктор Lego Batman Movie - Жената котка – преследване с мотор (70902)

Цена:
56.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Жената-котка отново е извършила кражба. Този път е обрала бижутериен магазин и само намесата на Батгърл и Робин може да я спре. Но и за тях има опасности – Жената-котка винаги държи под ръка своя камшик и може да нанесе големи поражения с него.
lego-0070901-70901-lego-batman-mistar-friyz-ledeno-napadenie

Конструктор Lego Batman Movie - Мистър Фрийз – ледено нападение (70901)

Цена:
56.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Електроцентралата на Готъм Сити е под голяма опасност, защото Мистър Фрийз иска да я замрази. Вече е сковал в огромно парче лед пазача и се готви да причини още повече неприятности на града. За щастие Батман е тук със своята огнехвъргачка, с която ще спре Мистър Фрийз.
lego-0070900-70900-lego-batman-zhokera-byagstvo-s-balon

Конструктор Lego Batman Movie - Жокера – бягство с балон (70900)

Цена:
34.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Помогнете на Батман да спре бягството на Жокера, който иска да се измъкне с няколко балона и реактивна раница. Цялата схватка децата ще могат да пресъздадат с конструктора от 124 части, с които да сглобят електроцентралата на Готъм Сити, реактивната раница с балони на Жокера и да поиграят.
lego-0070627-70627-lego-nindzhago-kovachnitsata-na-drakona

Конструктор Lego Ninjago - Ковачницата на дракона (70627)

Цена:
176.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Сега нинджите на Мастър Ву са изправени пред поредно предизвикателство, те трябва да успеят да създадат Дракона на стихиите, който е от огън и лед. Само той ще им помогне да стигнат до ковачницата на пурпурните, които са пленили Рей и Мая и са ги принудили да работят там.
lego-0070626-70626-lego-nindzhago-sadbovna-zora

Конструктор Lego Ninjago - Съдбовна зора (70626)

Цена:
136.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Едни от най-ценните магически предмети в света на Ninjago са остриетата на времето, които са 4. Сега Лойд и Джейн ще имат възможността не само да ги отнемат от двамата близнаци Акроникс и Крукс, но и да спасят своя Мастър Ву, който е пленен. Те трябва да се пазят от страшния робот-змия, който притежава много оръжия, да внимават да не съборят блестящото яйце от купата, от което ще изпълзят пурпурни змии и да действат бързо.