Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор BanBao Journey V - Лазерно оръжие

Конструктор BanBao Journey V - Лазерно оръжие

Конструктори

Голяма космическа станция с тайно оръжие, което създава огромно енергийно поле – това си представят децата, когато редят частите на конструктора на BanBao, с голямата станция-лазерно оръжие.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0000051

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Конструктор BanBao Journey V - Лазерно оръжие

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Journey V - Лазерно оръжие
 

Голяма космическа станция с тайно оръжие, което създава огромно енергийно поле – това си представят децата, когато редят частите на конструктора на BanBao, с голямата станция-лазерно оръжие. 

Тя е от 512 части, като в допълнение има и две фигури на космически войни с бластери. Конструкторът е съвместим с тухличките на Lego, които са направени от качествена пластмаса.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Journey V - Лазерно оръжие

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран