Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор Lego City - Преследване с хеликоптер (60067)

Конструктор Lego City - Преследване с хеликоптер (60067)

Конструктори

Ако детето ви харесва напрегнатите полицейски преследвания, но и обича да си играе с конструктори – ето един сигурен начин да го зарадвате – с детайлния конструктор от серията Lego City: Преследване с хеликоптер.
Той съдържа 253 части, като сред тях има и три фигури – на пилота на полицейския вертолет, на полицейския инспектор и на престъпника.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0000894

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.03

Ценова защита

Конструктор Lego City - Преследване с хеликоптер (60067)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:60067
  • Конструктори Lego:City
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015350266
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego City - Преследване с хеликоптер (60067)
 

Ако детето ви харесва напрегнатите полицейски преследвания, но и обича да си играе с конструктори – ето един сигурен начин да го зарадвате – с детайлния конструктор от серията Lego City: Преследване с хеликоптер. Той съдържа 253 части, като сред тях има и три фигури – на пилота на полицейския вертолет, на полицейския инспектор и на престъпника. 

Сглобете вертолета, лодката и малкото островче в мочурището и организирайте с тях напрегнатото преследване на престъпника. Той е успял да открадне супер бърз катер и сега навлиза в блатото. Освен от въздуха, обаче, още някой го дебне от водата – фигурата на големия алигатор, скрит в тинята. Подобряване на координацията, логиката, въображението, влизане в роля и много забавления обещава конструктора на децата. Препоръчителна възраст за занимания с него: 5-12 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego City - Преследване с хеликоптер (60067)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран