Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор Lego City - Полиция в Мочурището (60069)

Конструктор Lego City - Полиция в Мочурището (60069)

Конструктори

Изключителен конструктор от серията Lego City, който съдържа 707 части и пресъздава напрегнато полицейско преследване на избягал от килията си престъпник, впуснал се с лодка в близкото блато.
А ето и какво е станало. Денят си вървял спокойно, когато изведнъж полицаите в участъка чули звука на сирената, че нещо става в килията на опасен престъпник.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0000895

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Конструктор Lego City - Полиция в Мочурището (60069)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:60069
  • Конструктори Lego:City
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015350587
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego City - Полиция в Мочурището (60069)
 

Изключителен конструктор от серията Lego City, който съдържа 707 части и пресъздава напрегнато полицейско преследване на избягал от килията си престъпник, впуснал се с лодка в близкото блато. А ето и какво е станало. Денят си вървял спокойно, когато изведнъж полицаите в участъка чули звука на сирената, че нещо става в килията на опасен престъпник. Оказва се, че неговият партньор го е измъкнал, като е изкъртил решетката, връзвайки я за мощната си лодка. Всички полицейски части от управлението са мобилизирани – с лодка, джип и мотоциклет, за да заловят престъпниците. 

В комплекта, освен тухличките за сглобяване на машините и построяване на участъка има 4 фигури на полицейски инспектори, 2 фигури на престъпници и една фигура на крокодил, който дебне от блатото.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego City - Полиция в Мочурището (60069)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран