Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
60122-city-volcano-explorers-volcano-crawler

Конструктор Lego City Volcano Explorers: Верижна машина за изследване на вулкани (60122)

Конструктори

Серията на Lego: Изследователи на вулкани, сега пленява детското въображение с невероятните машини и възможности на екипа за наблюдения и открития.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002225

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.03

Ценова защита

Конструктор Lego City Volcano Explorers: Верижна машина за изследване на вулкани (60122)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:60122
  • Конструктори Lego:City
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015594837
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego City Volcano Explorers: Верижна машина за изследване на вулкани (60122)
 

Серията на Lego: Изследователи на вулкани, сега пленява детското въображение с невероятните машини и възможности на екипа за наблюдения и открития. За да се сглоби верижната машина за изследване на магмените кълба, бъгито за трудни терени и 3-те мини фигури, децата имат на разположение 324 части. С тях ще разбият магмената топка, в която ще открият скъпоценни камъни. Към машините има и ATV, което може да се движи по скалите. Използвайте пневматичния чук, открийте кристалите, откривайте и опознавайте недрата на Земята. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 6 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego City Volcano Explorers: Верижна машина за изследване на вулкани (60122)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран