Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-0075116-75116-lego-star-wars-finn-1

Lego Star Wars: Финн (75116)

Конструктори

Той винаги е готов за битка, въоръжен със своя лазерен меч, стрелящ бластер, за който има допълнителни амуниции и подвижни стави, благодарение на които фигурата му може да заема различни бойни пози.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001158

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Lego Star Wars: Финн (75116)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Финн (75116)
 

Той винаги е готов за битка, въоръжен със своя лазерен меч, стрелящ бластер, за който има допълнителни амуниции и подвижни стави, благодарение на които фигурата му може да заема различни бойни пози. Това е той – добре обученият войн Финн, който е готов да срази всеки неприятел. Фигурата се сглобява с частите на конструктора от серията Lego Star Wars, които са 98 броя

Височината ѝ е 24 cm, а сложността на сглобяване се препоръчва за деца на възраст над 8 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Финн (75116)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран