Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-0075129-75129-lego-star-wars-korab-na-uukitata-1

Lego Star Wars: Кораб на Уукитата (75129)

Конструктори

Отблъснете врага с изтребителя на Уукитата, който е с подвижни крила, изстрелващи се ракети и с възможности за допълнителни амуниции. В малкия кораб има място и за една минифигура на пилот ууки. Сложете пилота на мястото му (минифигурата е включена) и заредете ракетите и бъдете готови за бой.

Към пълното описание и видео

21.99 BGN Цена:
21.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001165

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Lego Star Wars: Кораб на Уукитата (75129)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Кораб на Уукитата (75129)
 

Отблъснете врага с изтребителя на Уукитата, който е с подвижни крила, изстрелващи се ракети и с възможности за допълнителни амуниции. В малкия кораб има място и за една минифигура на пилот ууки. Сложете пилота на мястото му (минифигурата е включена) и заредете ракетите и бъдете готови за бой. Корабът се сглобява с конструктор от серията Lego Star Wars, който е с 84 части

Размерите на мини изтребителя са 5 х 8 х 8 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Кораб на Уукитата (75129)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран