Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-0075137-75137-lego-star-wars-kamera-za-zamrazyavane-v-karbonit-1

Lego Star Wars: Камера за замразяване в карбонит (75137)

Конструктори

Помогнете на героичния Хан Соло да избегне замразяването в камерата с карбон. Той вече е доведен до контролния център, в който го очаква ужасяващата маса за замразяване. Камерата е със стълби, маса за замразяване, асансьор, както и три минифигурки – на Хан Соло, Боба Фет и специалистът по замразяване.

Към пълното описание и видео

68.99 BGN Цена:
68.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001173

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Lego Star Wars: Камера за замразяване в карбонит (75137)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Камера за замразяване в карбонит (75137)
 

Помогнете на героичния Хан Соло да избегне замразяването в камерата с карбон. Той вече е доведен до контролния център, в който го очаква ужасяващата маса за замразяване. Камерата е със стълби, маса за замразяване, асансьор, както и три минифигурки – на Хан Соло, Боба Фет и специалистът по замразяване. Ще се спаси ли Хан или ще остане като карбонатна плоча в залата на Джаба? Това ще решите вие с помощта на конструктора от серията Lego Star Wars. Той е с 231 части, от които се сглобява цялата станция за замразяване. Включени са и 3-те минифигури. 

Размерите на замразяващия модул са 13 х 18 х 14 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Камера за замразяване в карбонит (75137)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран