Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
75151-star-wars-tm-clone-turbo-tank

Lego Star Wars TM: Турбо танк на клонингите (75151)

Конструктори

Контролирайте положението по време на битката на Кашиик, когато армията на клонингите има нужда от сериозна подкрепа. Затова от Lego са създали удивителния турбо танк на клонингите, с който превеса на силите им ще е сигурен. Той е с 10 колела и 5 оси, има чупеща се конструкция и въртящ се наблюдателен пост отгоре.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002316

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 18.03

Ценова защита

Lego Star Wars TM: Турбо танк на клонингите (75151)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars TM: Турбо танк на клонингите (75151)
 

Контролирайте положението по време на битката на Кашиик, когато армията на клонингите има нужда от сериозна подкрепа. Затова от Lego са създали удивителния турбо танк на клонингите, с който превеса на силите им ще е сигурен. Той е с 10 колела и 5 оси, има чупеща се конструкция и въртящ се наблюдателен пост отгоре. Конструкторът е с 903 части, като сред тях са и тези, от които се сглобяват 4 мини фигури и 2 бойни дроида. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 9 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars TM: Турбо танк на клонингите (75151)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран