Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-20%
76034-super-heroes-the-batboat-harbor-pursuit

Lego Super Heroes: Пристанищно преследване с лодката на Батман (76034)

Конструктори

Детстроук е откраднал диаманти от банката на Готъм сити и сега се готви да избяга с тях със своя хипер бърз джет. Но силите на доброто реагират мълниеносно и вие ще можете да се включите в преследването на бандита, като настаните двете мини фигурки на Батман и Рообин в кабината за управление на лодката на Батман. Изчезнете с много пръски вода в открито море, като излезете от пристанището на Готъм сити.
Отворете тайната радарна кула и вижте къде се намира джета на Детстроук. Избегнете неговите ракети, догонете го и върнете диамантите на банката.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002338

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

Lego Super Heroes: Пристанищно преследване с лодката на Батман (76034)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:76034
  • Конструктори Lego:Super Heroes
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Подходящ за:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Super Heroes: Пристанищно преследване с лодката на Батман (76034)
 

Детстроук е откраднал диаманти от банката на Готъм сити и сега се готви да избяга с тях със своя хипер бърз джет. Но силите на доброто реагират мълниеносно и вие ще можете да се включите в преследването на бандита, като настаните двете мини фигурки на Батман и Рообин в кабината за управление на лодката на Батман. Изчезнете с много пръски вода в открито море, като излезете от пристанището на Готъм сити. Отворете тайната радарна кула и вижте къде се намира джета на Детстроук. Избегнете неговите ракети, догонете го и върнете диамантите на банката. 

Цялото преследване може да се пресъздаде с конструктора на Lego, който е с 264 части. Сред тях са и онези, с които се създават мини фигурите на Батман, Робин и Детстроук. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 6 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Super Heroes: Пристанищно преследване с лодката на Батман (76034)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран