Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-speed-porsche-911-gt-na-finalnata-liniya

Lego Speed: Porsche 911 GT на финалната линия (75912)

Конструктори

Внимание! За всички онези, които са динамични, обичат високите скорости и особено Porsche 911, о, да не забравим – и са деца между 7 и 14 години (а защо не и пораснали деца), от Lego имат страхотна изненада – конструктор от 551 части, с който да си сглобят 2 състезателни Поршета, бокс – напълно оборудван, балкон със стълбичка за победителите, както и 4 фигури – на механиците и на един репортер.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001340

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Lego Speed: Porsche 911 GT на финалната линия (75912)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:75912
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015348409
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Speed: Porsche 911 GT на финалната линия (75912)
 

Внимание! За всички онези, които са динамични, обичат високите скорости и особено Porsche 911, о, да не забравим – и са деца между 7 и 14 години (а защо не и пораснали деца), от Lego имат страхотна изненада – конструктор от 551 части, с който да си сглобят 2 състезателни Поршета, бокс – напълно оборудван, балкон със стълбичка за победителите, както и 4 фигури – на механиците и на един репортер. За да е напълно като истинско, за старта има портал с електронно „отчитане“ на времето (стикер с оставащите до старта секунди). 

Сред многото малки аксесоари има златна и сребърна купа, мъничък винтоверт, гаечен ключ, горелка, стенд за инструментите, резервна гума, шкафче за аксесоарите (всичките са играчки). За всеки от състезателите има каска. Фигурите са 4 – 2 на механиците, една на даващия със знамето старт на състезанието и една репортерка с фотоапарат (отново играчка). 
Готови ли сте за високи скорости, състезатели?

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Speed: Porsche 911 GT на финалната линия (75912)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран