Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
classic-world-057h-darvodelski-komplekt-za-igra

Дърводелски комплект за игра Classic World

Професии

Знаете ли по какво децата познават, че един възрастен е истински майстор? По куфарчето с инструменти, разбира се. Затова, за да помогнат на младите майстори да играят и се вживяват в професията на дърводелци, от Classic World са създали страхотен детски дърводелски комплект в дървено куфарче.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYED0000679

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.02

Ценова защита

Дърводелски комплект за игра Classic World

Ключови характеристики

  • Материал:Дърво
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:40 x 31 x 5 cm
  • Каталожен номер:057H
  • За възраст:4-7 години
  • Подходящ:Момчета, Момичета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Дърводелски комплект за игра Classic World
 

Знаете ли по какво децата познават, че един възрастен е истински майстор? По куфарчето с инструменти, разбира се. Затова, за да помогнат на младите майстори да играят и се вживяват в професията на дърводелци, от Classic World са създали страхотен детски дърводелски комплект в дървено куфарче. Комплектът е направен изцяло от качествено дърво и включва 25 части. 

Куфарчето е с размери 40 x 31 x 5 сантиметра и в него младите дърводелци ще намерят: чук, трион, гаечен ключ, отвертка, длето, различни планки и свързващи елементи, ъгъл с линия и др. Препоръчва се за деца над 3 години.

За Classic World

Всичко започва с вярата – за да създадеш каквото и да е, трябва първо да повярваш, че то ще има смисъл за хората и точно ти ще успееш да им го осигуриш. Така се е получило и със специалистите от Classic International, които полагат основите на великолепната марка детски играчки от дърво Classic World. Те вярват, че щастливата игра води до забавно учене. И така започват да създават играчки, с които децата ще научават и стават по-сръчни, докато се смеят и забавляват. Компанията стартира своето производство на детски играчки от дърво в Нингбао, Китай, като залага на екологичното производство, което е щадящо към природата.


Днес Classic World е сред водещите, бързо развиващи се линии, като се характеризира с иновативно производство на класически дървени играчки за съвременните деца. Всеки техен продукт е разработен с експертния принос на екипа от образователни консултанти, които имат задълбочени познания относно детското развитие, нужди и особености. Като резултат играчките са не само забавни и образователни, но са с високо качество и безопасност. Сред сертификатите и стандартите, на които отговарят са: ISO 9001:2000 Quality Management System, EN, ICTI и ASTM стандарти за производство на детски играчки.


Освен всичко това, подборът на материалите на продуктите с марка Classic World е изключително прецизен – от една страна децата трябва да получават само най-доброто и то да е напълно безопасно за здравето им, а от друга – да се опазва околната среда. Затова, освен че се ползва FSC дървесина, тя е без всякакви консерванти, химикали, свързващите елементи са нетоксични, както и боите. Знаейки енергичността на децата, материалите също така трябва да са много здрави, за да може живота на играчките да е дълъг.
И всичко това е в името на децата и бъдещето им!

Ревюта на наши потребители за Дърводелски комплект за игра Classic World

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран