Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ksg-crafts-1012-kartina-s-payeti-i-tsveten-brokat-peperuda

Творчески комплект KSG Crafts Sequin Art Stardust - Изкуство с пайети и брокат, Пеперуда

Направи си сам

Цветове, блясък и забавление – това предлага комплекта за създаване на уникална картина-пано – Пеперуда.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000276

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Творчески комплект KSG Crafts Sequin Art Stardust - Изкуство с пайети и брокат, Пеперуда

Ключови характеристики

  • Име:Творчески комплект KSG Crafts Sequin Art Stardust - Изкуство с пайети и брокат, Пеперуда
 

Цветове, блясък и забавление – това предлага комплекта за създаване на уникална картина-пано – Пеперуда. Тя пристига с инструкции, няколко контейнерчета с цветен пясък, който се посипва върху нея, след като се отлепят предпазните фолиа. Всеки цвят се прави на индивидуален етап, за да не се смесва пясъка. След като всички цветове са прилепнали по местата си, се преминава към фиксиране на пайетите с малките карфици. Така картината остава прикрепена към меката основа и декорирана с дискретен блясък.

За KSG Crafts

През 2012 година английската компания Kitfix Swallow Group или KSG, чества 50 години от своето създаване, като начело е все още нейния основател – г-н Стюарт Маркус. Сега той е на 70 години, а KSG, първоначално известна само като Kitfix, стартира бизнеса си от работилница в Източен Лондон. Нейният първи продукт е сглобяема дървена къща за кукли, която се продава в търговските обекти за аутлет стоки Exchange & Mart. Тъй като бизнесът се разраства, компанията има нужда от повече място, затова се премества в Castle Acre Road през май 1968 г. От 1970 година Kitfix започва да развива бизнес с внос на детски играчки от Италия, а по-късно и от Япония. В същото време специалистите на компанията разработват първия си детски творчески комплект за рисуване по номера. Ето и какъв изключителен ход правят тогава - пускат лимитирана серия на такъв комплект за рисуване по номера на картина с членовете на “Бийтълс”. По-късно той се превръща в предмет с колекционерска стойност, като цената му по търговете достига £400.

Друг техен популярен продукт е комплект за апликиране (като например Thunderbirds), базиран на популярни детски телевизионни програми.

Тъй като компанията се развива, Стюарт Маркус взима решението да намали драстично вноса на играчки и да предлага предимно свои продукти (от края на 1980 г.). През 1989 г. KSG има свой водещ продукт, който става хит на пазара – творчески комплект за рисуване с пайети. Именно по това време излизат и различни техни колекции творчески комплекти, които към сегашния момент се предлагат успешно в повече от 25 страни по целия свят.

Компанията разширява производствената и офисната си площ, както и обема на складовете. В момента търговски директор е Стивън Дъкър, който споделя, че 65% от оборота на KSG към момента се пада на износа.

А всичко, което произвежда компанията, е посветено на децата и развитието на тяхното въображение – творчески комплекти за рисуване по номера, гравиране, изкуство с пайети, направи си сам, декориране на матрьошки, гел мозайки и др.

Ревюта на наши потребители за Творчески комплект KSG Crafts Sequin Art Stardust - Изкуство с пайети и брокат, Пеперуда

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран