Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ksg-crafts-127-shedyovar-rusalka

Творчески комплект за рисуване KSG Crafts - Шедьовър, Русалка

Рисуване и оцветяване

Децата – дори и онези, които все още прохождат в живописта имат шанс да създадат истински шедьовър с комплекта на KSG Crafts – Русалка.

Към пълното описание и видео

11.90 BGN Цена:
11.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: надя , Мирослава

Номер на продукт:

TYTS0000299

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.02

Ценова защита

Творчески комплект за рисуване KSG Crafts - Шедьовър, Русалка

Ключови характеристики

  • Име:Творчески комплект за рисуване KSG Crafts - Шедьовър, Русалка
 

Децата – дори и онези, които все още прохождат в живописта имат шанс да създадат истински шедьовър с комплекта на KSG Crafts – Русалка. В него има една недовършена картина само на контури, която младите творци да завършат с боите, които ще намерят в комплекта. В него те ще намерят и четка, както и подробна инструкция за това как да се ориентират в цветовете. Всеки един сегмент от рисунката е отбелязан с номер, който съответства на боя от кутията. Така – цвят по цвят, децата ще завършат своя шедьовър. Той е с размери 30 х 23 cm и наистина ще е достоен за място на стената в дневната ви.

За KSG Crafts

През 2012 година английската компания Kitfix Swallow Group или KSG, чества 50 години от своето създаване, като начело е все още нейния основател – г-н Стюарт Маркус. Сега той е на 70 години, а KSG, първоначално известна само като Kitfix, стартира бизнеса си от работилница в Източен Лондон. Нейният първи продукт е сглобяема дървена къща за кукли, която се продава в търговските обекти за аутлет стоки Exchange & Mart. Тъй като бизнесът се разраства, компанията има нужда от повече място, затова се премества в Castle Acre Road през май 1968 г. От 1970 година Kitfix започва да развива бизнес с внос на детски играчки от Италия, а по-късно и от Япония. В същото време специалистите на компанията разработват първия си детски творчески комплект за рисуване по номера. Ето и какъв изключителен ход правят тогава - пускат лимитирана серия на такъв комплект за рисуване по номера на картина с членовете на “Бийтълс”. По-късно той се превръща в предмет с колекционерска стойност, като цената му по търговете достига £400.

Друг техен популярен продукт е комплект за апликиране (като например Thunderbirds), базиран на популярни детски телевизионни програми.

Тъй като компанията се развива, Стюарт Маркус взима решението да намали драстично вноса на играчки и да предлага предимно свои продукти (от края на 1980 г.). През 1989 г. KSG има свой водещ продукт, който става хит на пазара – творчески комплект за рисуване с пайети. Именно по това време излизат и различни техни колекции творчески комплекти, които към сегашния момент се предлагат успешно в повече от 25 страни по целия свят.

Компанията разширява производствената и офисната си площ, както и обема на складовете. В момента търговски директор е Стивън Дъкър, който споделя, че 65% от оборота на KSG към момента се пада на износа.

А всичко, което произвежда компанията, е посветено на децата и развитието на тяхното въображение – творчески комплекти за рисуване по номера, гравиране, изкуство с пайети, направи си сам, декориране на матрьошки, гел мозайки и др.

Ревюта на наши потребители за Творчески комплект за рисуване KSG Crafts - Шедьовър, Русалка

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран