Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Рисувателна галерия - Charmmy Kitty

Рисувателна галерия - Charmmy Kitty

Рисуване и оцветяване

Великолепен творчески комплект от “Ravensburger“ за малките почитатели на Hello Kitty. В него младите художници ще открият сърце от плътен картон, на който е нарисуван домашния любимец на бялото котенце - Charmmy Kitty. Децата ще имат възможност да оцветят картинката, като следват легендата с номера (има цифра на всяко от 4-те боички).

Към пълното описание и видео

10.30 BGN Цена:
10.30лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Мария

Номер на продукт:

TYTS0000406

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Рисувателна галерия - Charmmy Kitty

Ключови характеристики

  • Предназначение:За оцветяване, За рисуване
  • Материал:Картон
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:14 x 9.5 cm
  • Каталожен номер:700479
  • За възраст:8-12 години
  • Баркод:4005556295593
  • Име:Рисувателна галерия - Charmmy Kitty
 

Великолепен творчески комплект от “Ravensburger“ за малките почитатели на Hello Kitty. В него младите художници ще открият сърце от плътен картон, на който е нарисуван домашния любимец на бялото котенце - Charmmy Kitty. Децата ще имат възможност да оцветят картинката, като следват легендата с номера (има цифра на всяко от 4-те боички). За да може малкия художник веднага да твори, в кутията има фина четка за рисуване и 4 цвята темперни бои. 

Размерите на сърцето са 14 x 9.5 cm.

Препоръчителна възраст: 7+ години.

За Ravensburger

Всичко в този свят тръгва от идеята. Именно така, през 1883 година, се ражда и немската компания Ravеnsburgеr Sрiеlеvеrlag GmbН. Неин „баща“ е мечтателят Отто Роберт Майер, който стартира с издателска дейност, но основната цел, най-важната му идея била да може да произвежда такива продукти, с които децата да могат не просто да се забавляват и да събират знания, а да се образоват и развиват своя интелект и физика. И мечтата му съвсем скоро получава финансовата възможност да се реализира, защото се оказало, че издаването на наръчници за архитекти и занаятчии е доходоносен бизнес. Само година след старта на Ravеnsburgеr Sрiеlеvеrlag (кръстена на град Равенсбургер, който се намира в южна Германия), се появява и първата настолна игра с пионки, която произвежда Отто – „Пътешествие около света“. Постепенно продуктовата листа на компанията се разширява, като се включват образователни книжки със задачи, нови наръчници, образователна литература, настолни игри за цялото семейство, както и игри за физическа активност. От 1900 година търговската марка Ravеnsburgеr е добре позната в Германия и е време да излезе зад граница, като Отто Майер започва да изнася настолните си игри, литература и физически развиващите игри за Западна Европа, Русия и страните по поречието на река Дунав. Но, както всички бизнеси, и този на Ravеnsburgеr е засегнат от Втората световна война. Производството на игри било снижено драстично, но не прекъснало. 60-те години на века се оказват решаващи, защото е добавено още едно перо в издателската дейност на германската компания – от 1964 г. стартира производството на пъзели. Бизнесът се разширява (игри, пъзели и издателска дейност) и в Европа отварят врати 6 клона на компанията, като седалищата им са в ключови столици.

До 2010 година в продуктовата листа на Ravеnsburgеr има повече от 850 игри, над 500 пъзела, около 2000 издадени заглавия на книги, сборници и наръчници. Компанията прави няколко дъщерни фирми, като диверсифицира производството на игри и пъзели в отделни компании (Alea и FX Schmid).

В началото на второто 10-летие от века Ravеnsburgеr влиза в „Книгата на рекордите на Гинес“, като прави най-големия пъзел в света. Той е от 32 256 части и се нарича “Двойна ретроспекция“. С него подобрява рекорда на Eduka, които по това време излизат с пъзел от 24 000 части.

През 2015 г. в портфолиото на компанията има повече от 8500 различни просдукта, в нея работят повече от 2000 специалисти, а оборотът им за годината е 444 милиона евро.

Вече повече от 130 години Ravеnsburgеr вървят неотстъпно към реализиране на идеята на Отто Майер, който смята, че играта е сред основните похвати за образоване на децата, защото изостря любопитството им, а не просто им съобщава факти.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Рисувателна галерия - Charmmy Kitty

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран