Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
woody-91137-bebeshka-mnogofunktsionalna-prohodilka

Дървена проходилка Woody - Мултифункционална

Цена:
146.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако детенцето ви наскоро е направило своите първи стъпки и все още се чувства неуверено, докато въви, то тази мултифункционална проходилка от Woody ще му бъде от полза!
fp-spomag-stolche-za-hranene-krava

Спомагателно столче за хранене Fisher Price – Кравичка

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви обича да седи с всички на масата, но все още е твърде мъничко, не подреждайте възглавници на стола, за да се повдигне, защото така може да се изтърколи лесно под масата. От Fisher Price са направили страхотно спомагателно столче, което е удобно, сигурно и безопасно за вашия все още нисичък член на семейството.
classic-world-3302-darven-uolkar-za-bebeta

Дървена проходилка - уолкър за бебета Classic World

Цена:
109.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Когато детето ви започва да прохожда, вие знаете добре, че се нуждае от вас, но е добре да има и „помощ от приятел“. Това е детската проходилка на Classic World, която е стабилна, надеждна, но и забава. С нея дечко не само ще се научи да пази равновесие, но и ще играе, свири и учи.
fisher-price-discover-n-grow-busy-baby-booster

Помощно занимателно Fisher Price столче

Цена:
109.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако не искате да купувате допълнително голямо столче за хранене на детето си, а да имате такова, което може да се монтира на голям обикновен стол, то това е вашия вариант, създаден от Fisher Price. това столче се поставя върху голям стол и се пристяга с включените в комплекта обезопасителни колани. Отпред се монтира табличка за хранене, а върху нея можете да сложите и включената забавна игрална дъска с няколко фигурки – играчки – жираф-дрънкалка, слонче с поклащаща се глава, дърво с подвижно маймунче, както и плъзгаща се по улей костенурка.
muzikalna-aktivna-prohodilka

Активна проходилка със звуци

Цена:
69.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Тя прилича на бебешка количка, но за кукли, има много копчета, дрънкалки и заигравки, но съвсем не е сложна за подрастващите откриватели, тя е най-стабилното забавление за децата, които прохождат и все още им е нужна опора.
fp-spomagatelno-stolche-za-hranene

Спомагателно столче за хранене Fisher Price

Цена:
89.99лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
То наистина прилича на детски трон, който се поставя върху обикновен стол, но ще даде на мъничето ви нужната височина, удобство и абсолютна сигурност по време на хранене. Можете да го използвате с табличката или без нея, като тя има 3 възможни позиции (в зависимост от големината на детето ви).
Цена:
89.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
fp-obrazovatelna-prohodilka-zebra

Образователна проходилка Fisher Price – Зебра

Цена:
79.99лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Когато чуем за зебра, ние – възрастните – си представяме или животното, или пешеходната пътека, а бебчетата ще се срещнат първо с тази симпатична зебричка-проходилка, с която препускането навън и у дома е не само забавно, но ще им помогне да прецизират движенията си, да мислят по-логично, да учат цифрички и букви в книжката отпред и да станат истински откриватели.
Цена:
79.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.