Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
me-to-you-g01q6266-postavka-za-snimki-photo-clip-love

Поставка за снимки Me To You - PHOTO CLIP LOVE

Декорация

За всеки повод, за всяка положителна емоция и дори за една усмивка в напрегнат миг, има по едно мече, което да ни напомня, че някой ни обича и подкрепя. За да го помним винаги, от Me To You са създали много варианти на Tatty Teddy, които са с мили послания.

Към пълното описание и видео

19.90 BGN Цена:
19.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAC0000826

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Поставка за снимки Me To You - PHOTO CLIP LOVE

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета, Рамки за снимки
  • Материал:Метал, Полимерна смола
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:5.8 х 13.3 х 3 cm
  • Каталожен номер:G01Q6266
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Име:Поставка за снимки Me To You - PHOTO CLIP LOVE
 

За всеки повод, за всяка положителна емоция и дори за една усмивка в напрегнат миг, има по едно мече, което да ни напомня, че някой ни обича и подкрепя. За да го помним винаги, от Me To You са създали много варианти на Tatty Teddy, които са с мили послания. Такова е и меченцето, което държи клипс за снимки, бележки и визитки и е подходящо за поставяне на бюро, на шкаф и навсякъде, където имате нужда да го виждате. 

Мечо е застанал върху квадратна основа с надпис Love и е готов да ви усмихне винаги. Размерите на поставката са 5.8 х 13.3 х 3 cm. Оригиналността на продукта е гарантирана.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Поставка за снимки Me To You - PHOTO CLIP LOVE

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран