Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Кои са вашите най-добри хора?

Кои са вашите най-добри хора?

Бизнес  /  ,

Как да откриете и прецените вашите топ таланти? Вложете здрав разум при избора и управляването на най-важният ресурс в бизнеса - хората.

Към пълното описание и видео

12.00 BGN Цена:
12.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Даниела

Номер на продукт:

BKBKB000022

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Кои са вашите най-добри хора?

Ключови характеристики

Всяка глава от тази книга е изпълнена със здрав разум, който, тъй както авторите обясняват подробно, за нещастие не е широко разпространен сред начините, по които организациите управляват хората. Ако вие искате да усъвършенствате своите поведения в бизнеса, не можете да го направите по по-добър начин от този да прочетете книгата.

Питър Суинбърн, Президент и Главен изпълнителен директор на Molson Coors


Тази книга ще помогне на лидерите в организациите да развият стратегии, които могат да се отплатят чрез развиването на техния жизнено важен ресурс – хората. Читателите могат да очакват един дискусионен и предизвикателен текст, относно съществуващата догма за управлението на таланти.

Робърт Розенфелд, Главен изпълнителен директор на Центъра за организационно съвършенство

Ревю от Аз чета

Аз чета

Доста труден занаят съм си избрал – общо взето, на пиарите ни се налага да разбираме от всичко. Особено ако предлагаме услугите за клиенти от корпоративния сектор. Това е една от причините лично за мен да чета книги за мениджмънт, които се различават от традиционните теоретични формати. „Кои са вашите най-добри хора?“ ме привлече точно поради този факт, а и с подзаглавието си „Как да откриете и прецените вашите топ таланти“. (Да, разбира се, че ще я дам веднага и на шефката ми да я прочете).

Въпреки че първите страници ме поразочароваха, средата направо ми скри шапката. Авторите Стюарт-Котце и Дън в един момент спират да пускат въдички с намека „Наемете ни, знаем как да го свършим вместо вас“ и започват с примери и анализи на това как големи компании са се справили с търсенето на талантите в собствените си структури. Най-впечатляваща е главата за действие при голяма сделка по сливане или придобиване – истински учебник по вътрешнокорпоративна комуникация за подобни ситуации.

Виж още

Ревюта на наши потребители за Кои са вашите най-добри хора?

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран