Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
2017. Различният лунен календар (Здравето е в твоите ръце)

2017. Различният лунен календар (Здравето е в твоите ръце)

Духовност, митология, езотерика  / 

Ирене Лаурети показва как космическата истина за взаи­мовръзките и взаимоотношенията ни помага да живеем в хармония със себе си и как да преодоляваме дисхармонията си с порядъка на Вселената. И не спира дотук...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKD000691

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.04

Ценова защита

2017. Различният лунен календар (Здравето е в твоите ръце)

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:176
  • Общи:Преводна литература
  • Година:2016
  • Преводач:Евелина Банева
  • Баркод:9789544747626
  • ISBN:9789544747626
  • Жанрове:Духовни учения, Езотерика
  • Размер на продукта: 110/150
  • Име:2017. Различният лунен календар (Здравето е в твоите ръце)
 

Ирене Лаурети показва как космическата истина за взаи­мовръзките и взаимоотношенията ни помага да живеем в хармония със себе си и как да преодоляваме дисхармонията си с порядъка на Вселената. И не спира дотук. Тя си е поста­вила за цел да ни посочи кой КЛЮЧ да използваме, КОГА и КЪДЕ да го поставим, за да се възползваме от енергиите на Космоса и да заживеем в мир със себе си. Тя е убедена, че улавянето на безспирния енергиен поток посредством разби­рането за непрекъснатото движение на Луната, е нашият шанс да сме здрави, жизнени и щастливи.

Японската джин шин джицу и хавайската кахуна я импул­сират да пресъздаде по уникален начин връзката между мик­ро- и макрокосмоса в една календарна система. Ирене Ла­урети ползва техните принципи, наред със законите за дви­жението на небесните тела. Прави го съзнателно, за да по­могне на читателя да следва Луната по пътя й през Зодиака, като акцентира върху последствията от ритъмното движение на нощното светило в танца му със Слънцето и Земята.

Авторката точно и ясно разкрива постулатите и опорните точки, които са в основата на нейната система. Със задовол­ство установих, че те напълно се припокриват с критериите и принципите, залегнали при изработването на астро-лунните календари, познати на българския читател от 2013 година на­сам.

Издателският екип утрои усилията в работата си по „Раз­личният лунен календар“, за да изчисти терминологичните разминавания и неясноти, които биха причинили затруднения при възприемането на информацията. Така читателите няма да срещат спънки при ползването на този календар, тъй като е постигнато пълно уеднаквяване с терминологията, позната им от астро-лунните календари на издателство „Кибеа“.

Читателят, който иска да научи повече за характеристиката и възможностите на всеки ден от годината, може да ползва заедно двата типа календар. Уточнявам, че лунният и астро-лунният календар се допълват и работят съвместно в интерес на ползвателите си.

И въпреки че вече знаете повече за „Различният лунен ка­лендар 2017“, убедена съм, че трябва да се приготвите за ед­но ново и различно приключение, отгръщайки страниците му.

Оставям да говори „Различният лунен календар 2017“.

Даниела Евстатиева

Ревюта на наши потребители за 2017. Различният лунен календар (Здравето е в твоите ръце)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран