Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Духовност, митология, езотерика  / 

Кама Сутра (Поучения за кама), най-древният трактат за кама, науката за любовта, е съставен от индийския мъдрец Ватсаяна Маланага. Неговото произведение често е наричано древноинди...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKD00060

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 25.08

Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:120
  • Каталожен номер:42138
  • Жанрове:Гадания

Кама Сутра (Поучения за кама), най-древният трактат за кама, науката за любовта, е съставен от индийския мъдрец Ватсаяна Маланага. Неговото произведение често е наричано древноиндийската библия на любовното изкуство. Като всяка велика книга, Кама Сутра до ден днешен е обградена от многочислени митове и заблуди. Традициите и начинът на мислене на хората от Запада са твърде различни от философията и представите на древните цивилизации на Изтока. Там сексуалните контакти, като начин за постигане на личностно и духовно усъвършенстване, са възприемани като свещен акт, а изкуството на владеенето му е издигнато в култ към Божественото начало.

Любовните и сексуални отношения са обект на интерес от страна на всяко човешко същество, независимо от времената, обществените отношения и религиозните особености на епохата или страната. Затова още от древни времена хората искат да знаят кой е най-подходящият за тях партньор в любовта и секса. Кама Сутра, като философска и духовна система, дава необходимите знания за това.

Ревюта на наши потребители за Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран