Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
ekzistencialna-psihoterapija

Екзистенциална психотерапия

Колибри  / 

„Екзистенциална психотерапия” е мащабна и всеобхватна книга. Интегрирайки клиничен опит, емпирични изследвания, философски теории и примери от световната литературата, тя предоставя основа, синтез и рамка на екзистенциалната психотерапия. 

Към пълното описание и видео

35.00 BGN Цена:
35.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Здравка Иванова , Цветелина и 2 други

Номер на продукт:

BKBK0000954N

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 22.04

Ценова защита

Екзистенциална психотерапия

Ключови характеристики

 • Корица:Мека
 • Брой страници:552
 • Общи:Преводна литература
 • Година:2017
 • Преводач:Людмила Андреева
 • Националност:Американска
 • Вид:Изследвания
 • Баркод:9786191503391
 • ISBN:9786191503391
 • Жанрове:Психология
 • Размер на продукта:165/235
 • Име:Екзистенциална психотерапия
 

„Екзистенциална психотерапия” е мащабна и всеобхватна книга. Интегрирайки клиничен опит, емпирични изследвания, философски теории и примери от световната литературата, тя предоставя основа, синтез и рамка на екзистенциалната психотерапия. 

„Още веднъж Ървин Ялом е написал том с огромно значение и вечност. Той е кристализирал същността на екзистенциалната психотерапия. С многобройни терапевтични илюстрации и чрез обзор на литературата той е конструирал книга върху конфликтите, произтичащи от конфронтацията на човека с фундаментални проблеми като: смърт, свобода, изолация и безсмисленост. Тази книга трябва да се прочете от всеки стажант по психиатрия и по клинична психология. Тя принадлежи на библиотеката на всеки психотерапевт.“

Х. Кийт, Х. Броуди 

„Вярвам, че тази отлична книга ще стане класика за онези, които изучават екзистенциалната психотерапия, а и за всички клиницисти. Би било грешка обаче тя да се ограничава само до психиатрите и психолозите – всеки интересуващ се от онова, което кара хората да действат по определен начин, ще намери помощ в нея. Книгата е толкова четивна, че не можах да я оставя, докато не я завърших.“

Роло Мей‌

 

♦  ♦  ♦

 

Ървин Д. Ялом (р. 1931 г.) е изтъкнат американски психиатър, почетен професор в Станфордския университет и практикуващ психоаналитик, смятан за един от родоначалниците на груповата психотерапия. Научните му книги, както и добилите изключителна популярност "Дарът на терапията", "Все по-близо всеки ден" го утвърждават като водеща фигура в съвременната невронаука.

Удостоен е с Международната награда "Зигмунд Фройд" и с наградата "Оскар Пфистер" за значим принос в психотерапията. Оригиналният метод на д-р Ялом, свързващ психотерапията с фундаменталните екзистенциални проблеми, и най-успешните му клинични експерименти са в основата и на неговите белетристични творби: "Мама и смисълът на живота", "Палач на любовта", световния бестселър "Когато Ницше плака", "Изцелението на Шопенхауер", "Проблемът на Спиноза".  Книгите му са преведени на 20 езика и са продадени в над 4 милиона екземпляра.

Ревюта на наши потребители за Екзистенциална психотерапия

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран