Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта

Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта

Здраве, семейство, благополучие  / 

Главният герой на книгата, игумен на сибирски манастир, решава да поеме с влак по знаменитата железница от Москва до Владивосток, като по пътя спира в осемнадесет града. Във всеки от тях той отговаря на въпроси, интересуващи местното паство. Уроците му, изпълнени с хуманистични и неортодоксални възгледи, подбуждащи слушателя към лично просветление, поставят игумена в традицията на гностиците, катарите и малко известното движение на менонитите

Към пълното описание и видео

5.00 BGN Цена:
5.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

BKBKE00105

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта

Ключови характеристики

Главният герой на книгата, игумен на сибирски манастир, решава да поеме с влак по знаменитата железница от Москва до Владивосток, като по пътя спира в осемнадесет града. Във всеки от тях той отговаря на въпроси, интересуващи местното паство. Уроците му, изпълнени с хуманистични и неортодоксални възгледи, подбуждащи слушателя към лично просветление, поставят игумена в традицията на гностиците, катарите и малко известното движение на менонитите.

Това го води до все по-сериозен конфликт с Църквата - пък и със самия себе си, - който достига своя апогей в драматичния край на книгата. Спътникът му, млад британски физик, започва пътуването си като скучен учен, интересуващ се като че ли повече от компютрите, отколкото от хората. Сблъсъкът с истинския живот разкрива пред него нови реалности и той стъпка по стъпка се приближава към любовта. С течение на времето между двамата се заражда дълбоко приятелство, напомнящо връзката между баща и син. Книгата се публикува едновременно на български, английски и холандски език.

Ревюта на наши потребители за Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран