Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Да влезеш в обувките на детето

Да влезеш в обувките на детето

Сиела  / 

"Да влезеш в обувките на Детето" на Лиляна Русковска е полезна и навременна книга за възпитанието на децата. Специализирана книга с полезни съвети...

Към пълното описание и видео

12.00 BGN Цена:
12.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Богдана

Номер на продукт:

BKBKZ000002

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Да влезеш в обувките на детето

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:136
  • Общи:От български автор
  • Препоръчано:Аз чета
  • Баркод:9789542811121
  • ISBN:9789542811121
  • Каталожен номер:3221
  • Жанрове:Грижа за бебето и детето
  • Тегло:1 kg

Как да възпитаме добро и щастливо дете

"Да влезеш в обувките на Детето" на Лиляна Русковска е полезна и навременна книга за възпитанието на децата. Специализирана книга с полезни съвети, написана на популярен език, предназначена както за родители, така и за учители. Книгата е писана от български автор, примерите са с български деца и родители, контекстът е български – нещо, което рядко се случва в популярната напоследък литература за възпитанието.

"Да влезеш в обувките на Детето" съдържа три части:

Да влезеш в обувките на Детето
Как да направим Детето нещастно
Когато порасна и имам дете

Включени са изповеди на деца, които откровено обясняват своите мотиви за поведение и търсят съпричастност.

В ежедневния език думата „възпитание” често е определена от нормата: Големият човек възпитава, а Малкият слуша и се подчинява. Лиляна Русковска представя различна позиция. Тя отстоява тезата за Детето като неповторима индивидуалност, като уникална вселена, която е толкова богата, колкото и тази на възрастния.

"Да влезеш в обувките на Детето" има висока практическа стойност и представлява творчески продукт в популярната литература за възпитанието на децата. На разбираем и жив език са представени достиженията на модерната психология за сложния вътрешен свят на децата. Авторката излага научно доказани факти, облечени в интересни примери от собствения си богат практически опит.

Книгата дава ключ към тайните на детското светоусещане, предизвиква ни да се събудим, да отворим съзнанието си за трудния път на децата към щастието.

Лиляна Русковска има дългогодишен стаж като педагог и е работила като учител, директор на училище, старши експерт в Регионален инспекторат по образование. Срещала се е и е разрешавала хиляди лични истории на родители и деца. В момента е лектор и треньор в областта на управлението, стратегическото планиране, изграждане и управление на екипи.

Лиляна Русковска е ученичка на световно известния психолог Едуард де Боно - създател на латералното мислене. През 1985 година е усвоила лично от него умението да преподава техники и подходи за съзнателно творческо мислене, в които обучава курсисти от различни възрасти вече повече от 30 години.

Ревюта на наши потребители за Да влезеш в обувките на детето

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран