Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Ерата на погрешимостта

Ерата на погрешимостта

Сиела  / 

Финансистът Джордж Сорос се опитва да очертае глобалните последиците от войната срещу тероризма, разглеждайки ги през собствената си философия.

Към пълното описание и видео

5.00 BGN Цена:
-- 9.-лв. 5.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: иЛИЯНА , Нина

Номер на продукт:

BKBKI00443

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

ПРОМО

Този артикул е част от програмата ни за Плюс продукти. Програмата позволява на Ozone.bg да предлага стотици продукти с ниска цена, които биха били твърде скъпи, за да се изпратят самостоятелно. За да поръчате такъв артикул трябва да го комбинирате с нормален продукт или стойността на поръчката ви да е над 15 лв. с ДДС.

Ерата на погрешимостта

Ключови характеристики

Какво не е наред с Америка? Защо войната срещу тероризма е обречена? Пред какви предизвикателства е изправен днешният световен ред? Къде е мястото на гражданското общество в него? Може ли Европейският съюз да се превърне в прототип на глобалното отворено общество? Какви са измеренията на световната енергийна криза? Как да осигурим балансирано развитие на световната икономика и да преодолеем недостатъците на глобализацията?

Това са част от въпросите, на които известният финансист и филантроп Джордж Сорос се опитва да намери отговор, разглеждайки проблемите на света през призмата на собствената си философия, от която се е ръководил както в работата си на финансовите пазари, така и във филантропската си дейност.
Сорос изразява мнението си, без да крие своите пристрастия, и това прави изложението му живо и въздействащо, донякъде спорно, съвсем присъщо на човек, който не притежава съвършеното познание, но си дава ясна сметка за това.

 

 

♦  ♦  ♦

Джордж Сорос е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход. Роден е в Унгария през 1930 г. Ръководител е на инвестиционния фонд "Сорос" и основател на мрежата фондации "Отворено общество", чрез които е дарил през годините над 6 милиарда долара в подкрепа на демократичните промени и общественото развитие на над 30 държави по света. Списание "Тайм" го нарежда сред стоте най-влиятелни личности на планетата за 2007 година. Автор е на няколко бестселъра, между които „Балонът на американското превъзходство”, „Гаранции за демокрация”, „Новата парадигма на финасовите пазари. Кредитната криза от 2008 година и какво означава тя” и други.

Ревюта на наши потребители за Ерата на погрешимостта

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран