Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Игра ThreeChess - шах за трима, компактна дъска

Класическа игра ThreeChess - Шах за трима, компактна дъска

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Вълнуващ вариант на класическата игра шах, но за трима играчи. Дъската е компактна и изключително удобна за път, а в комплекта са включени още дървени фигури в бяло, черно и зелено, малка книжка с инструкции и стратегии, както и различни варианти за игра.
apli-14135-dizaynerski-shah-sas-stikeri-i-darveni-pulove

Дизайнерска игра APLI - Шах, със стикери и дървени пулове

Цена:
42.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Играта на шах определено развива логиката и стратегическото мислене на участниците, но ако искате тя да бъде още по-забавна, можете да го направите с дизайнерския шах с дървени пулове, на които се залепват стикери, разработени по дизайн на популярния художник Джакобо Мониз.
Шах Sunrise - Club

Шах Sunrise - Club

Цена:
149.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Комплект за игра на шах, чийто фигури са ръчно изработени от габър и са снабдени с филц в долния си край, за да не се пързалят върху игралната дъска. Размери на дъската: 46 x 24 x 5 cm. Височина на фигурата на царя: 9.7 cm. Общо тегло на комплекта: 2 kg.
Шах Sunrise – Pearl Intarsia, голям

Шах Sunrise – Pearl Intarsia, голям

Цена:
149.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Шахматен комплект с луксозен дизайн с ръчно изработени фигури и дъска от бук, бреза, махагон, явор и череша. Размер на дъската – 42 х 21 х 5.5 сантиметра. Височина на царя – 9 сантиметра. Общо тегло – 1.3 килограма.
Шах Sunrise – Pearl, голям

Шах Sunrise – Pearl, голям

Цена:
129.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Един от най-популярните шахматни комплекти на марката. Той е с луксозен дизайн, изцяло ръчно изработен от бук, бреза, махагон и череша. Размер на дъската – 42 х 21 х 5.5 сантиметра. Височина на царя – 9 сантиметра. Общо тегло – 1.3 килограма.