Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
robo-time-jp352-klasicheski-avtomobil-2

Дървен 3D пъзел Robo Time от 43 части - Класически автомобил 2

3D/4D пъзели

Повече от 100 000 патента и труда на много мъже и жени стоят зад модерния днешен автомобил. Биографите, обаче, винаги започват с Карл Бенц, германския машинен инженер, който проектира първия лек автомобил през 1885 година. Разбира се тук идва и името на Хенри Форд, който подобрява сглобяването на автомобили на прави поточна линия за сглобяване на автомобили.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000646

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Robo Time от 43 части - Класически автомобил 2

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 43 части - Класически автомобил 2
 

Повече от 100 000 патента и труда на много мъже и жени стоят зад модерния днешен автомобил. Биографите, обаче, винаги започват с Карл Бенц, германския машинен инженер, който проектира първия лек автомобил през 1885 година. Разбира се тук идва и името на Хенри Форд, който подобрява сглобяването на автомобили на прави поточна линия за сглобяване на автомобили. Той превръща своите работници в първите клиенти. Сега от Robo Time са създали 3D пъзел, чиито части са от дърво. От 49-те елемента се създава ретро автомобил, който е достоен за всяка колекция на ценители. 

Размерите на колата са 16.5 х 10 х 10 сантиметра.

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 43 части - Класически автомобил 2

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран