Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Дървен 3D пъзел Robo Time от 34 части – Соларна вятърна мелница 1

Дървен 3D пъзел Robo Time от 34 части – Соларна вятърна мелница 1

3D/4D пъзели

Вятърните мелници, тези изумителни машини, които превръщат енергията на вятъра в ротационна енергия с помощта на т. нар. платна или лопатки, сега пристигат при децата като умалени модели, създадени от Robotime. Тези сгради-машини са изобретени от гръцкия инженер Херон от Александрия през I век от Новата ера, когато е и най-ранния известен случай на използване на вятърна мелница.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000637

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.03

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Robo Time от 34 части – Соларна вятърна мелница 1

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 34 части – Соларна вятърна мелница 1
 

Вятърните мелници, тези изумителни машини, които превръщат енергията на вятъра в ротационна енергия с помощта на т. нар. платна или лопатки, сега пристигат при децата като умалени модели, създадени от Robo Time. Тези сгради-машини са изобретени от гръцкия инженер Херон от Александрия през I век от Новата ера, когато е и най-ранния известен случай на използване на вятърна мелница. 

Настоящият умален модел от дърво е създаден на принципа на 3D пъзелите, като частите са лазерно изрязани и са 34. Размерите на сглобената сграда-машина са 13.5 х 8 х 17.5 сантиметра. В комплекта е включен и соларен панел, който задвижва лопатките и така мелницата има още по-реалистичен вид. 

Важно! За да работи мелницата е необходимо излагане на пряка слънчева светлина.

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 34 части – Соларна вятърна мелница 1

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран