book-fair

[Книги] Ozone.bg на Коледния панаир на книгата

 

Утре започва 41-вия Международен софийски панаир на книгата. Ако това име ви е твърде дълго, може да мислите за него просто като Коледния панаир. До момента сме били там само като гости, но от този сезон сме изложител и подготвихме няколко интересни неща.

Всяка вечер на щанда гостите ще могат да прекарат в компанията на български автори, на които да зададат въпрос или да получат автограф. Книжните срещи започват от 18:30 и ще ви срещнат с:

  • Светлозар Желев и Андрей Велков за българското книгоиздаване и българските психари във вторник
  • Иво Сиромахов и Йордан Свеженов за зрителите, сценариите и революциите в сряда
  • Георги Томов и Петър Делчев за трънските и други разкази в четвъртък
  • Александър Секулов и Александър Шпатов за бележките под линия и сънищата в петък[/default_list]

Един от задалите въпрос на всеки от авторите ще получи подарък – негова книга с автограф. Въпросите могат да бъдат зададени както на място, така и във Facebook. Допълнително, на щанда ще присъстват книжните блогъри от Аз чета и Книголандия, за да препоръчат нова книга или просто да обсъдят плановете за четене по празниците.

Всички наши гости на щанда по време на панаира ще получат код за 5лв. подарък към следващата си книга, закупена от Ozone.bg до края на годината. Така ще можете спокойно да починете след края на книжната обиколка, да помислите какво сте пропуснали и да го получите бързо и лесно с безплатна доставка!

Ако се отбивате на Коледния панаир, ще се радваме да се видим на щанд 323 на трети етаж!