globber тротинетки

Globber – тротинетки, които „растат“ с децата ни

Има моменти, когато ни се налага да даваме професионално мнение за дадено нещо, в други –се изказваме от първо лице, но когато впечатлението е от личен опит и подкрепено с експертна преценка – тогава може би е най-обективно. А, всичко около Globber тротинетки започна съвсем случайно и… лично.

Случва се на родителите да търсят подарък за рожден ден, за имен ден, за специален повод на своите деца, за тези на приятели и на близки. Ако времето е хубаво, ако има слънце предпочитаме подаръци за раздвижване, защото държим на физическата активност, на вятъра в косите, на онази разумна скорост, която кара духа да се чувства свободен, все едно лети.

Сещате се вече, че говорим за карането, но не на колело, скейт или ролери, а на… най-страхотните, според хиляди деца и възрастни по света, тротинетки. Те са с марката Globber и са плод на много години проучвания, опити и експерименти, които се визуализират като едни от най-иновативните тротинетки, триколки, двуколки, със седалка и без, трансформиращи се и най-важното – „растящи“ заедно с децата ни. Те са с телескопични кормила, с напълно демонтиращи се седалки, сгъваеми – за големите, с различна товароносимост, със заменящи се части…

В офиса ни попадна една, благодарение на колега, който обича експериментите. Точно десет минути след като я видяхме, между бюрата пикираше ту един, ту друг, за да я тества. Караше се лесно, беше разумно бърза, страхотно маневрена, забавна и, което разбрахме след това – можеше да се сгъва (варианта за възрастни с най-голяма товароносимост).

Както казват самите създатели на марката, в това екологично возило са събрани поредица от открития, съобразени с новата градска среда, принципите на скейта, скутера и ролерите.

Технологиите осигуряват на каращия Globber не само комфорт, но и безопасност.

Рамката е метална, надеждно фиксирана, на дъската има удобна степенка, на която краката си почиват, подплатена с EVA пяна, която не позволява плъзгане. Колелата са гумирани, като бързината на движение се гарантира от вградените в тях лагери, а спирачката е изключително надеждна.

За най-малките е предвиден скутер с няколко функции My Free, който е идеален за подобряване на баланса, ориентирането в пространството, откриването на причинно следствените връзки и подобряване на физическото състояние. В началото, докато детето се научи само да управлява (от 12-месечна възраст), родителят може да добави отзад ръчка, за да направлява детското возило, а след това да я премести отпред и тя да се превърне в кормило. Същото може да направи и със седалката, като от колело за баланс, детското превозно средство се превръща в тротинетка. Още едно удобство за най-малките е разработения вариант на 3 колела, който е много стабилен.

За тийнейджърите има вариант My TOO, който е с две колела, здрава, метална конструкция, лека и компактна, която е с лесна система за сгъване.

Всички тротинетки Globber „растат“ с децата ни, благодарение на телескопичните и демонтиращи се части, като могат и да добиват индивидуален вид, благодарение на заменяемите елементи (предлагат се допълнителни светещи колела – предни и задни).

Триколки или двуколки, сгъваеми или не, трансформиращи се от колело за баланс в тротинетка, продуктите на Globber са създадени за малките и вече порасналите деца, за онези, които обичат движението, искат да пазят природата и същевременно да се забавляват в пълна безопасност и комфорт. Излишно е да споменаваме дори, че пълната гама продукти на Globber можете да откриете в Ozone.bg, а вече няколко наши служители имат пряко впечатление от тях, защото ги карат децата им, а и те самите.