Изненадай нежната си половинка за Св. Валентин със страхотните ни подаръци

Нищо не казва „Обичам те“ така, както мил жест към любимия човек, независимо дали става въпрос за закуска в леглото, букет рози, романтична вечеря под звездите или пък неочакван подарък. Каквото и да си говорим, щом стане дума за Свети Валентин, не съществува нещо като „неочакван подарък“. Напротив – всеки очаква подарък, дори и да настоява, че не е така. Високите очаквания често водят до твърде много стрес и чудене какъв подарък да изберете за половинката си. Затова решихме да направим кратък списък с идеи как да изненадате жената на сърцето си. Ето предложенията ни за подаръци за нея:

Гейминг слушалки Razer – Kraken X, Mercury

Гейминг слушалки Razer - Kraken X, Mercury - 1

Мощният звук и силният бас гарантират, че нито един детайл от любимата игра няма да бъде пропуснат – стъпки, изстрели, диалози и какво ли още не. А гъвкавият и подвижен кардиоиден микрофон прави комуникацията с членовете на отбора още по-лесна.

Ако половинката ви е запален геймър, то тя несъмнено ще оцени страхотните гейминг слушалки Razer – Kraken X, Mercury. Подарете ѝ едно незабравимо гейминг изживяване с кристален звук благодарение на 7.1-каналния съраунд софтуер на модела.

Гейминг мишка Razer – Viper Ultimate

Гейминг мишка Razer - Viper Ultimate, оптична, безжична, розова - 3

Гейминг мишката Razer – Viper Ultimate ще помогне на партньорката в живота ви да грабне всяка победа с финес и стил. Тя има суичове с живот 70 милиона клика и регистрира всяко кликване със скоростта на светлината.

 

Кой каза, че зомбитата не могат да бъдат убивани от нежна женска ръка, при това с розова мишка? Моделът разполага с оптичен суич с инфрачервен светлинен лъч с време за реакция от 0.2 милисекунди. Впечатляващо, нали? Razer Viper Ultimate е с до 25% по-бърза от стандартната безжична мишка, за да гарантира висококачествено гейминг изживяване.

Безжични слушалки с микрофон Razer – Opus X, ANC, Quartz

Безжични слушалки с микрофон Razer - Opus X, ANC, Quartz - 3

Моделът предлага надеждна безжична връзка с по-голям обхват и по-ниска консумация на енергия. Вградените микрофони правят слушалките удобни за конферентни разговори.

Какво е животът без музика? Ако дамата на сърцето ви обича да прекарва часове на фона на любимите си песни, то безжичните слушалки с микрофон Razer – Opus X, ANC, Quartz са идеалния подарък за нея. С тях тя ще забрави за заобикалящия ви свят, благодарение на активната шумоизолация (Active Noise Cancellation).

Безжични слушалки с микрофон Sony – WF-1000XM3

Безжични слушалки с микрофон Sony - WF-1000XM3, сребристи - 4

С безжичните слушалки с микрофон Sony – WF-1000XM3, половинката ви ще се наслади на любимите си музикални хитове, като има свободата да контролира звука само с върха на пръстите си.

Моделът се отличава с най-добрата досега технология за шумопотискане, двоен сензор за шум, HD шумопотискащ процесор QN1e – всичко необходимо за едно уникално музикално изживяване. Триточковата конструкция гарантира, че слушалките ще паснат удобно на ухото. Извадете едната слушалка и музиката автоматично е на пауза и от двете страни. Хитро, нали? А за максимална свобода моделът има настройки за интуитивен сензорен контрол.

Словник

Словник - 1

Ако жената на сърцето ви е човек на словото, то Словникът на Виктория Бешлийска със сигурност ще ѝ допадне. Той е вдъхновен от добре познатия роман „Глина“ и блога на авторката „По дирите на думите“.

Словникът започва с 90 поетични, архаични или рядко срещани български думи, а след това притежателят му има пълната свобода да продължи написаното по свой собствен уникален начин. „Глина“ е дебютният роман на Виктория. Излязъл в края на 2020 г., той се превърна в абсолютен феномен и до днес не слиза от челните места на класациите.

Домът на Gucci

Домът на Gucci - 1

„Домът на Gucci“ на Сара Г. Фордън e скандална история за висша мода, крупно богатство и сърцераздирателна лична трагедия, която ще ви погълне изцяло и ще прикове вниманието ви до последната страница, а след това дълго ще ферментира в съзнанието ви.

Скандалната история на световноизвестната фамилия Гучи завладя киносалоните през 2021 г. Книгата, вдъхновила филма на именития режисьор Ридли Скот, ще грабне читателя с вълнуващия си сюжет, в който се преплитат лукс, ексцентрика, интриги, възходи и падения.

Just Dance 2022 (PS4)

Just Dance 2022 (PS4) - 1

Покажете кой е най-добрия танцьор с видеоиграта Just Dance 2022. Разкършете се в ритъма на музиката и се забавлявайте с часове.

Насладете се на 40 нови песни и се присъединете към общността с повече от 138 милиона играчи по целия свят. Избирайте от няколко режима на игра и не спирайте да подобрявате резултатите си. Just Dance препоръчва персонализирано съдържание, базирано на вашите танцови навици и предпочитания. Така ще разполага с перфектния плейлист по всяко време. Можете да участвате в тематични събития или турнири, в които да премерите сили с танцьори от цял свят.

Rayman Legends (PS4)

Rayman Legends (PS4) - 1

Пренесете се в гората, където ще се любувате на пейзажи от митични светове с играта Rayman Legends (PS4).

Проправете си път през различни светове, за да разкриете една мистична тайна. Тествайте рефлексите си и се пригответе за 3D битка.

Kооперативната игра за до четирима играчи е истинско приключение. В нея играчите попадат на мистериозна палатка, изпълнена с пленителни картини. Докато разглеждат внимателно една от тях те са засмукани в средновековен свят и трябва да преминат през редица препятствия.

Плюшено сърце Whome – Св. Валентин

Плюшено сърце Whome - Св. Валентин, Golden - 1

Има класически подаръци, които никога не се изтъркват. Кажете „Обичам те“ със страхотното плюшено сърце Whome – Св. Валентин, Golden.

То ще се превърне в чудесна декорация за дома и винаги ще напомня на половинката ви за вас. Сърцето с размери 55 х 13 х 55 cm и ще пасне на всеки интериор.

Смарт часовник Huawei – Fit Mini, 1.47″

Смарт часовник Huawei - Fit Mini, 1.47", златист/кафяв - 4

Смарт часовникът Huawei – Fit Mini, 1.47″, златист/кафяв е стилен и функционален. Той комбинира в себе си класически дизайн и мощни спортни режими, с които да постигнете желаните от вас резултати.

Смарт часовникът Huawei – Fit Mini, 1.47″, златист/кафяв е стилен и функционален. Той комбинира в себе си класически дизайн и мощни спортни режими, с които да постигнете желаните от вас резултати. С него можете да следите съня и сърдечния си ритъм, да получавате известия от телефона си и какво ли още не. Моделът впечатлява с дълъг живот на батерията – 14 дни за типична употреба и 10 дни за интензивна употреба.

Маша за коса Remington – CI5318, 210°C, керамична

Маша за коса Remington - CI5318, 210°C, керамична, розова - 1

Безупречната прическа е важна част от визията на всяка дама. С машата за коса Remington – CI5318, 210°C, керамична, розова оформянето на прическата се превръща в детска игра.

Тя е с високотехнологично, керамично покритие, с кератинов балсам и бадемово масло, за да предпази косата от накъсване. Загрява само за 30 секунди и се изключва автоматично след час. Въртящият кабел предотвратява усукване за лесно и бързо оформяне.