Top 10 nay-turseni produkti za ozone.bg 2021

Топ 10 най-търсени продукти в сайта на ozone.bg за 2021 г.

В края на годината всеки прави равносметка за изминалите месеци. Чрез нашата класация ще ви споделим кои са най-търсените продукти в сайта на ozone.bg за 2021.

В следващите редове ще откриете десет страхотни идеи за подаръци – за себе си или за най-близките хора, които искате да изненадате за предстоящите коледни празници.

 

LEGO, чрез което строим други светове

 

Добре дошли в света на LEGO

LEGO e истинската класика в забавлението за малки и големи, утвърдена и доказала се от години на пазара. Във вълшебния свят на марката ще откриете за всекиго по нещо. С конструкторите LEGO строенето и въображението нямат граници. Можете да превърнете всяка своя идея в реалност, като построите кули, сгради, коли, животни и същевременно се забавлявате с приятели.

Ако се питате кои са най-хитовите серии на конструкторите LEGO, ето ги и тях:

 

Razer за най-запалените геймъри

Най-добрият подарък за всеки геймър безспорно е продукт на марката Razer. Това е най-разпознаваемият бранд сред феновете на видеоигрите.

Razer-нови

Геймърска мишка, слушалки, клавиатура или супер удобен стол – вероятността да сбъркате с марката Razer е минимална.

Компанията е специализирана в производството на продукти, за най-запалените геймъри, които целят да превърнат гейминга в едно неповторимо изживяване.

Naruto и пътят към хокаге

„Наруто“ е супер популярна японска манга, създадена от Масаши Кишимото. Сюжетът разказва историята на млад нинджа, който постоянно търси признание и се стреми да стане Хокаге – лидер и най-силен от всички. Мангата е публикувана за пръв път през 1999 г. и има огромен успех в целия фендъм. Днес може да си купите мърчандайз, видеоигри, фигурки и много други с името Naruto.

Това е чудесна идея за подарък за всеки фен на манга и комикси, който носи приключенски дух.

 

Minecraft триизмерна виртуална реалност за малки и големи

Minecraftе видеоигра, пусната за първи път през 2009 г. и оттогава пленила милиони геймърски сърца. Играта се състои в строене на триизмерен свят посредством различни по вид блокчета.

 Minecraft Dungeons: Ultimate Edition (PS4) - 1
От Ozone.bg може да вземете видеоигри, книги, аксесоари, мърчандайз с темата Minecraft и да зарадвате всеки върл фен.

 

 

Funko фигурки, които бележат поп културата

Funko е американска компания за фигурки, вдъхновени от поп културата. Компанията разполага с над 150 лиценза на популярни поредици в сферата на киното, музиката, комиксите, спорта.

Фигура Funko POP! Television: The Mandalorian - The Child #368 - 1
Сред тях са Lucas Films, Marvel, Hasbro, The Walking Dead, Game of Thrones, DC Comics, NBA, Sanrio и Disney. Pop! Vinyl поредицата на  Funko  е най-популярната серия фигурки в света. Разнообразието на Funko артикули е огромно, така че в Ozone.bg ще намерите отговор на въпроса какво да подарите дори и на най-взискателните си приятели.

 

FIFA за всички запалени фенове на футбола

Една невероятна футболна драма ви очаква с видеоиграта FIFA 22!

FIFA 22
Последната версия на култовата игра FIFA радва най-запалените фенове с нови функции, включително подобрена физика на топката, по-голяма последователност между играчите, нови атакуващи тактики и още много.

FIFA 22 ще ви доближи до истинския футбол с подобрения и иновации във всеки режим. Приветствайте някои от най-известните футболни играчи и се подгответе за много оспорвани мачове.

Fortnite – върхът в класациите на видеоигрите

Fortnite е една от нaй-пoпyляpните игра в света, събираща на едно място както ветерани в гейминг културата, така и нови привърженици, тепърва навлизащи в света на игрите.

Fortnite: The Minty Legends Pack (PS4) - 1
Fortnite е на път да се превърне в най-известната игра за всички времена в историята на видеоигрите. Не пропускай да се присъединиш към това епично приключение.

Освен играта от Ozone.bg можеш да избираш от голямо разнообразие на продукти с тема Fortnite – книги, раници, аксесоари, постери, фигурки, плющени играчки и много други.

Пъзели, с които семейните вечери стават по-уютни

Пъзелите са чудесно хоби, начин за почивка и сплотяване на семейството. Разнообразието и вариативността на броят и формите на частите, тематиката и трудността, правят пъзелите чудесен подарък за всяка възраст и предпочитания.

В Ozone.bg ще откриете богата гама от предлагани пъзели на лидерите на пазара, но също и на нови брандове, които сега започват да се развиват.

Black Sea, Cobble hill, Heye, Ravensburger, Treft, Educa, Art Puzzle, Jumbo, Gibsons са само малка част от удивителните пъзели, сред които можете да избирате.

Творчеството на Стивън Кинг

Каквото и да кажем за Стивън Кинг, винаги ще е недостатъчно, на фона на невероятните книжни шедьоври, с които той възхищава аудиторията. Кралят на хорър жанра има огромна маса от фенове по целия свят. Славата му на ненадминат разказвач на живота на обикновения човек се носи от десетилетия и го прави един от най-продаваните автори за всички времена.

Колекция „Тъмната кула“ (твърди корици) - 3
Всичките книги на Стивън Кинг, преведени на български език, може да откриете в книжарницата на Ozone.bg.

Всичките книги на Стивън Кинг, преведени на български език, може да откриете в книжарницата на Ozone.bg.

А ако се чудите сред кои книги да изберете, споделяме с вас само част от най-търсените в нашия сайт. Това са „Кери“, „Сияние“, „Мъртвата зона“, „Живата факла“, „Куджо“, „Гробище за домашни любимци“, „То“, „Мизъри“, „Зеленият път“, поредицата „Тъмната кула“, „Били Съмърс“.

Биткойни – EROR 404

Е, истината е, че някои от вас усилено търсят изгодни биткойни под дърво и камък, че и в сайта на ozone.bg.

Не гарантираме за успеха ви в търсенето на дигиталната валута при нас, но както вече всички световноизвестни медии обявиха, от 1-ви април 2021 година разполагаме с Oze-Coin.

 

А дотогава, виж с какво разполагаме от над *и на нас ни е трудно да ги изброим, но със сигурност са хиляди* изгодни продукти в сайта ни – ozone.bg.