Кои са най-очакваните заглавия на игри за PS5 и какви са тенденциите в гейминга

За огромна радост на всички геймъри, PS5 е на пазара от известно време с изключителни подобрения в сравнение с предшественика си PS4. Новата конзола е доста по-усъвършенствана по отношение на характеристики, като по-бързо време за зареждане – обезпечена е с твърд диск SSD вместо обикновен хард диск, с подобрен контролер във формата на DualSense, а качеството на резолюцията и графиката извеждат игровото изживяване на ново ниво. 

Една конзола е толкова добра, колкото и библиотеката ѝ с игри. За щастие, PS5 покрива и тези изисквания. За това, за да сте в синхрон с гейминг тенденциите, в следващите редове ще ви разкажем за най-новите игри за PS5, както и за различните видове, които като запален геймър трябва да притежавате.

Какви са новите тенденции в игрите за PS5

Всеизвестен факт е, че PS5 се стреми да доминира сред конзолите със своята богата и разнообразна библиотека, а от PlayStation със сигурност са добри в това. Представяме ви едни от най-нашумелите заглавия от каталога на Озон за PS5, които са на вълната на тренда и със сигурност не са за изпускане:

  • Diablo IV

Diablo IV връща поредицата към нейните корени с по-тъмен тон и естетика, като същевременно запазва завладяващата тръпка от всички битки и грабежи. Графична прецизност и отличен звуков дизайн се преплитат, за да предоставят едно гейминг изживяване от най-високо ниво.

  • God of War Ragnarok 

God of War Ragnarok е триумфално завръщане за Kratos. Една подобрена версия на God of War (2018) с ключови промени, правещи екшън приключението повече от вълнуващо.

  • Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor е едно подобрено и разширено продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order от 2019 г. Историята е с още по-завладяващо съдържание, а битката още по-усъвършенствана и забавна, благодарение на новите стойки и предимства, които геймърите могат да използват. 

  • Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla е от онези игри, които имат силата да разгърнат максималния потенциал на конзолата. От нападенията, изграждането на селища, състезанията по пиене, до викингските рап битки, това е игра, която обезпечава с нужното ниво ентъртейнмънт за дълго време.

Какво е PS5 без FIFA 24? Същото като контролер без копчета и бутони. Очакват ви над 19 000 напълно лицензирани играчи, над 700 отбора и над 30 лиги в най-автентичното и ненадминато дигитално футболно изживяване, създавано някога.

Какви видове има 

Независимо дали търсите вълнуващо преживяване за един или повече геймъра, PlayStation разполага с разнообразна библиотека от заглавия за всякакъв тип предпочитания – от екшън приключения със супергерои, до забавления за цялото семейство. 

В онлайн магазин Ozone.bg може да намерите качествени игри, на добри цени на най-популярните производители за PS5. 

Защо игрите набират все по-голяма популярност 

Забавленията на конзола набират все по-голяма популярност пред персоналните компютри и аркадни игри, заради уникалното игрово преживяване. Те са лесни за използване, не изискват допълнителни надстройки, позволяват ролеви занимания с приятели. По-евтини са и използват безжични контролери за едно по-динамично изживяване.

ВСИЧКИ ИГРИ ЗА PS5 ВИЖ ТУК