Безброй празнични оферти

Когато снежинките започнат да танцуват в небето и ароматът на канелени сладки изпълни въздуха, това може да означава само едно нещо – Коледа е зад ъгъла! С наближаването на най-светия празник, започваме да се чудим, с какво да зарадваме най-близките за нас хора. Ако все още не си избрал перфектната коледна изненада, не се притеснявай, ние сме тук, за да ти дадем няколко специални предложения, с които със сигурност ще внесеш радост в светлите празници. Сред тях пък можеш да избереш и подарък за себе си, защото знаем, че го заслужаваш!

Не чакай последния момент, а разгледай безбройните ни празнични оферти, сред които ще намериш перфектни подаръци за детето, за специалния до теб човек, за цялото семейство и разбира се за геймърите и колекционерите.

А ето ги и нашите специални предложения, които ще стоплят сърцето на любимия човек

Настолна игра Dixit: Disney (българско издание) – семейна

Готов ли си да направиш тази Коледа още по-магична? Известни сцени и персонажи от любимите филми на Disney и Pixar оживяват, благодарение на забавната семейна игра Dixit. В нея, един от играчите влиза в ролята на разказвач и описва с едно изречение карта от ръката си. От другите играчи се изисква да предложат най-подходящата карта от своята ръка. Настолната игра Dixit: Disney включва 84 карти, като на всяка от тях е изобразена различна анимация от филмовия каталог на Disney и Pixar.

Настолна игра Лабилни Еднорози – парти

Какво по-хубаво от една сплотяваща игра с приятели по време на предстоящите празници? Ами тази не е такава. Сега е моментът да обърнеш гръб на приятелите си (поне докато не ги сразиш в играта), за да изградиш най-могъщата армия от еднорози и да ги унищожиш. Първият човек, който завърши своята армия, ще бъде окичен с титлата Владетел на Всичко Магическо… поне до следващата игра. Лабилни еднорози със сигурност ще донесе много забавни моменти и ще се превърне в звездата на празничната вечеря.

Комплект за игра Simba Toys Маша и мечока – Зимна къща на мечока

Подари незабравими моменти на своя малчуган с този невероятен комплект за игра. Маша и мечока вече са готови за студения сезон, както и за Коледните празници. Те нямат търпение да посрещнат светлия празник в компанията на всяко дете и да му донесат любов и много часове забавление. Игралният комплект включва зимна къщичка, фигурки на Маша и мечока, както и много други страхотни аксесоари.

Детска проходилка Fisher Price Laugh & Learn – Кученце

Детската проходилка Fisher Price Laugh & Learn е специалното ни предложение за всички подрастващи мъници. Благодарение на нея първите стъпки на детето ще бъдат изпълнени с много весели моменти. Проходилката разполага с над 75 функции, сред които песни, звуци, фрази, които представят азбуката, цветовете, цифрите и още много други. Нивото на сложност се променя лесно с технологията Smart Stages в зависимост от възрастта на детето.

Шезлонг Ingenuity – Landry Lion

Подари безопасност, удобство и практичност на своя мъник със шезлонга Landry Lion от Ingenuity. Благодарение на него бебчо ще спи спокойно и защитено с помощта на плюшените играчки и нежните подскачащи движения. Шезлонгът е снабден с 8 мелодии и успокояващи движения, а функцията за автоматично изключване разполага с таймер за възпроизвеждането на музиката.

Бягаща пътека LIFE GYM – Ultimate Incline, до 100 kg

По време на студените месеци тичането в парка става все по-трудно. Поради тази причина ние ти предлагаме едно страхотно решение за твоите домашни тренировки. Бягащата пътека от LIFE GYM е изключително практична, а с помощта на нейния дисплей, ще можеш да задаваш различни характеристики и функции, като скорост, наклон, програми и още много други. С нея поддържането на идеална форма е гарантирано.

Планински велосипед със скорости SPRINT – Apolon Pro, 29″, 480 mm, сив

Подари незабравими планински приключения на любимия човек с този страхотен велосипед от компанията SPRINT. Той е снабден с алуминиева 480 mm рамка, дискови спирачки, 10 скорости Shimano и още много други страхотни характеристики.

Конзола PlayStation 5 (Slim)

Бъди готов да се потопиш в изследването на невероятни светове, благодарение на най-новата конзола PlayStation 5 (Slim). Тя ще разкрие безброй нови възможности пред теб, които никога не си си представял. Конзолата ще те изненада със своята светкавична скорост на зареждане, ултра-бърз SSD, хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио. Един наистина страхотен подарък, който със сигурност е в списъка на всеки геймър.

Nintendo Switch OLED – White

Отново имаме предложение за всички, които предпочитат да прекарват свободното си време, докато играят видеоигри. Хибридната конзола Nintendo Switch, освен че може да предостави самостоятелно или мултиплейър изживяване у дома, тя може също така да бъде взета в движение, така че геймърите да могат да се впуснат в още повече виртуални приключения, по всяко време и навсякъде. Тя е снабдена със страхотен 7-инчов OLED екран, който има остър контраст и още по-пъстри цветове. Конзолата включва още нова регулируема стойка, докинг станция с LAN порт, 64 GB вътрешна памет и подобрен звук.

Преса за коса L’Oréal Professionnel – Steampod 4.0, 180-210ºC, бяла

 

Идват празници, а всяка дама иска да изглежда невероятно по време на тържествата. Поради тази причина ти предлагаме един страхотен подарък, който със сигурност ще сложи усмивка на нейното лице. SteamPod 4.0 e невероятен, мултифункционален уред за коса, разработен съвместно от L’Oréal Professionnel и Rowenta, който използва патентована технология с пара, за да осигури неограничени възможности за стилизиране за всеки тип коса. Ергономична форма, 2 пъти по-гладко стилизиране и високоустойчиви керамични плочи са само част от невероятните предимства, които тази преса за коса притежава.

Смартфон Motorola – G23, 6.5“, 8GB/128GB, Matte Charcoal

Смартфонът винаги е идеален избор за подарък, независимо за кого е предназначен, а  със Motorola – G23 няма как да сбъркаш. Подари незабравими моменти с 6.5-инчов дисплей, 50-мегапикселова система от камери и силен и мощен стерео звук, който ще накара любимата песен да оживее. Смартфонът също така е снабден със стилен корпус на камерата и дискретен сензор за пръстови отпечатъци отстрани и всичко това в тънък, елегантен и модерен дизайн. Какво повече да иска човек?

Смарт часовник Garmin – Lily Sport, 34mm, 0.84“, златист/бежов

Продължаваме с идея за подарък, която би се харесала на всяка кокетна дама. Елегантен, компактен и изключително функционален – това е смарт часовникът Lily от марката Garmin. Той следи за всички важни статистически данни за здравето, проследява крачките, съня, стреса и нивата на енергия, като в същото време не позволява загубата на връзка със смартфона, нито за миг. Часовникът със сигурност ще се превърне в новия любим аксесоар.

Фигура Funko POP! Marvel: Holiday – Spider-Man #1284

Ако търсиш перфектния подарък за човек, който е фен на вселената на Marvel, то тогава няма как да сбъркаш с тази невероятна Funko POP! фигура. Ето го и приятелски настроения към всички Спайдърмен, който е облякъл коледния си пуловер и е готов да посрещне светлия празник. Фигурата е изработена от винил и е с приблизителна височина 9 cm. Тя е официално лицензирана и пристига при вас в специална картонена кутия, която е с прозрачна предна част.

Фигура Funko POP! DC Comics: Holiday – Gingerbread Batman #444

За Funko POP! колекционерите представяме още една страхотна фигура, която този път е посветена на комиксите от DC Comcis. Тук имаме безстрашния Батман, който е част от специалната празнична серия. Той е с чудесен коледен дизайн и е във формата на джинджифилово човече. Батман е смелият защитник на измисленото градче Готъм Сити и един от най-известните персонажи в американската комикс култура.

Комплект за спалня TAC – Snowflake, 100% памук

Подари мекота и топлина за празниците с този тематичен спален комплект от марката TAC. Той е изработен от 100% памук, който създава чувство за комфорт и гарантира висока издръжливост. За да е пълно Коледното настроение, щампата със снежинки свети в тъмното и внася уют и елегантност във всяка спалния. Комплектът включва долен чаршаф, плик за завивка и 2 бр. калъфки.

Гарафа и чаши за уиски Bohemia – Quadro, 340 ml, 6 бр.

За любителите на високоалкохолните малцови напитки представяме тази страхотна гарафа, която идва заедно със 6 броя елегантни чаши. Комплектът е изработен от кристално стъкло и със сигурност ще допълни атмосферата на празничната трапеза, независимо от повода.

Спален комплект Rakla – XMAS Breeze, 100% Памук Ранфорс

Спалният комплект от Rakla е още един чудесен Коледен подарък, който ще внесе уют и празнично настроение във всяка спалния. Той е изработен от 100% памук ранфорс, с който комфорта и нежността са гарантирани.

С това приключва Коледния ни списък от специални предложения, но на нашия уебсайт можеш да намериш още безброй такива. Надяваме се да сме ти били полезни и вече да си избрал поне един от всичките подаръци, с които ще зарадваш твоите най-близки хора. Екипът на Ozone ти пожелава светли празници и безброй поводи за усмивки!