Чествай Жената с невероятни подаръци

Направи 8 март незабравим със селектираните ни предложения

Като истински магьосник, Жената крие в ръкава си десетки роли – успешен мениджър, спортист, артист и не на последно място – майка.
Дамите днес ръководят всички аспекти от живота си с твърда ръка и впечатляваща лекота.
Като образец на дамската природа, празнуваме нежната половина на света в най-непредвидимия месец от годината.

За да почете всички дами, които са истински герои не само през март, а всеки ден, Ozone селектира впечатляващи идеи за подаръци, които биха зарадвали всяка жена.
Подбери ги с внимание и детайл и направи празника на най-важната дама в живота ти незабравим. 

За жените със собствен почерк

Почети любимата жена с незабравимия аромат на Lancome La Vie Est Belle, чиито женствен аромат не оставя никой равнодушен. Лансиран през 2012 г., цветният му аромат подчертава игривата природа на нежния пол.


Комплектът YSL Black Opium е жестът, който казва „Обичам те”. Сетът съдържа всички нужни продукти, за да се почувства дамата на сърцето ти наистина оценена – парфюм Black Opium, червило Rouge Pure Couture 1966, спирала Lash Clash и несесер.
Идеалът на всяка дама е запазването на вечна младост.


С комбинацията от минерали, витамини и колагенови пептиди, Doppelherz System Kollagen Beauty ще допринесе за запазването на дамската кожа сияйна и еластична.

 

Малките жестове са сред най-трогателните, когато си подарил всичко желано на твоята любима.
Ако обича да решава ребуси и е привърженик на логическите задачи, то красивият сет Орхидея на LEGO е създаден за нея. След построяване, конструкторът може да стане неизменна част от интериора на дома и да напомня за красивите чувства.


Любовта, казват, минава през стомаха. Ако фюжън ястията са нейната стихия, а готвенето й носи единствено удоволствие, то книгата Хапки щастие” ще обогати нейния кулинарен репертоар от вкусни рецепти и нетрадиционни ястия.


За жените, които държат да са в крак с всички технологии, а всяко ново устройство е поредното в необятния арсенал от техника, то
Apple Airpods2 са мечтаният подарък. С подобрения в звука, слушалките носят неповторимо усещане докато слушате музика или докато провеждате разговор.


Samsung Galaxy A54 5G ще й позволи да запечата всеки свой спомен и мил момент. С впечатляващия си дизайн, тройна камера и мощна батерия, телефонът е сред най-полезните аксесоари във всеки момент от ежедневието. 

 

За дамите в майчинство

За дамите, които наскоро са изпитали трансформиращото чувство на родителството предлагаме решения, които ще направят динамичното всекидневие с бебе по-приятно и комфортно.

Сред важните функции, за които е нужно майката да е подготвена и спокойна, е кърменето. За да се чувства в свои води електрическата помпа за кърма Cangaroo – Hands Free Libera предлага десетки функции, които да улеснят жената по време на процеса. Помпата дава опция за  10 нива на изцеждане, сред които и комбиниран с масаж, както и функция за възстановяване.


За да се чувства винаги отпочинала и заредена със сили, хипоалергичната и медицинско сертифицирана възглавница 12 в 1 Nuvita – Dreamwizard е опората, от която всяка майка има нужда. Възглавницата се адаптира към формата на тялото и движенията на жената. Подпомага кърменето, спането на жената и същевременно може да се използва за бебешко гнездо.


Всяка дама има нужда да се чувства красива, дори след като премине през стресовия за организма период на бременност. За да възвърне блясъка на косите, на помощ идва комплектът Ducray Anaphase+ Anacaps. Продуктите в него спомагат за забавяне на косопада и реактивират растежа на косата, като възвръщат жизнеността й. 


Подготовката за нестихващия ураган от емоции и предизвикателства, пред които е изправен всеки родител, е много важна. С типичния си хумор, илюстраторката Неда Малчева запраща в дълбините на майчинството с книгата си
Ще видиш ти, като родиш”, в която всяко събитие е вдъхновено от реалния живот.


С добрата физическа форма се подобрява и общото благосъстояние на дамите. Ползите са много, но ходенето на фитнес може да не е решението за нея. Пренеси спортния дух в дома ѝ
 с бягащата пътека LIFE GYM, с която всяка дама може да постигне завидни резултати за отрицателно време. 

След дългата и изморителна тренировка е важна качествената почивка. С малкия и компактен масажор Therabody това е възможно. Той прилага с до 60% по-дълбок и  интензивен натиск върху мускулите, за да намали напрежението и да ги възстанови.



Тренировките никога не са били стопер, за това жената да се чувства щастлива и красива в кожата си.
С йонизиращия сешоар Xiaomi, чиято технология позволява бързо изсушаване без увреждане на косата, всяка дама може да постигне зашеметяваща визия само за няколко минути.