Last minute подаръци за Св. Валентин

Побързай, все още имаш време, потърси в нашите магазини 


🎶
Love is in the air, everywhere I look around!🎶
Или иначе казано, всички сме прегърнати здраво в сладката любовна хватка на Свети Валентин.
Ако все още се чудиш с какво да изненадаш половинката си, а подготовката за най-разтапящия празник дори не е започнала – побързай, защото няма никакво време!

Насреща сме, за да спасим положението.  В тази статия сме ти подготвили селекция с продукти, които може да намериш в нашите Ozone Live магазини.

За техномани и геймъри

Късметлия си, ако половинката ти е любител на техниката. , В такъв случай, какъвто и подарък от тази категория да избереш, ще предизвикаш фурор.
Идеите и възможностите за изненада са безкрайни, но ние набелязахме някои в духа на празника.

Стилната, практична и удобна клавиатура Logitech е подходящ подарък за дамите-работохолици, за които комфортът по време на работа е на първо място. Всеки клавиш създава усещане за удобство и плавност,докато пишеш. Клавиатурата е с малки размери и подобрена стабилност на бутоните, които намаляват шума, така че да ги усещаш, но не и да ги чуваш.


Подари гейминг изживяване с безжичните 4 в 1 слушалки Razer. Те са създадени за дълги маратони, но и за всекидневна употреба и служебни ангажименти.
Слушалките са с мощни говорители и предлагат кристално чист звук  за пълно удобство и свобода по време на игра. Изработени са от дишащи възглавнички от мемори пяна и въртящи се наушници, за да придадат незаменимо усещане, докато се използват, с което са подходящи и за работа.


За влюбените в саунда, навсякъде и по всяко време, портативната колонка JBL – Go 3 е съвършеният спътник в музикалните пътешествия. Тя е водо- и прахоустойчива, с 5 часа живот на батерията, което я прави подходяща за парти край морето или басейна.


Олимп на подаръците, върхът на сладоледа и черешката на тортата според най-запалените геймъри, е Playstation 5. Засвидетелствай любовта си с най-новата конзола, с която играта (и любовта!) ще премине на следващо ниво.

Наслади се на светкавична скорост на зареждане с ултра-бърз SSD, по-дълбоко потапяне с поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио, с което насладата от играта ще е неповторима.

Вземи сега на изплащане с 0% лихва в периода на кампанията или до изчерпване на количествата. 

 

За хоби почитатели

Времето прекарано заедно е най-ценно, затова подберете готини неща, с които да го направите запомнящо се.

Първото ни предложение е за любителите на сложните логически задачи и творческото мислене – пъзелите.
С различните нива на сложност и вид, пъзелите освен красиви картини, развиват и логическите способности. Дървеният пъзел Осъзната любов на Unidragon ще ви донесе различно усещане по време на реденето, като същевременно ще спомогне да развиете креативността си. Финалният резултат от реденето може да стане красива част от домашния ви интериор. 


Потопете се в магичната вселена на Dixit със семейната Stella: Dixit Universe. Впечатляващите илюстрации и богат асортимент от карти ще ти осигурят часове забавления с твоята половинка или в компанията на приятели.

 

А ако ти или половинката ти сте мечтали да бъдете тайни агенти, играта Кодови имена ще осъществи желанията ви. Тя ще ви отведе на тайни мисии в опита да откриете своите тайни агенти, докато опитвате да избегнете противниковите шпиони. Изживей екшъна от комфорта на дома ти.



Ако колекционерската ти страст е неконтролируема, независимо, че свободното място у дома свършва, то ексклузивните Funko Pop!  по повод Св. Валентин ще са чудесно попълнение към колекцията ти. Фигурата на принцеса Леа от Междузвездни войни” е изцяло в розово по повод празника и е чудесна идея за феновете на междугалактическата вселена. 

Ако сте почитатели на Мандалорецът”, то Funko Pop! фигурата на знаменития персонаж Ловецът на глави може да бъде стане част от колекционерската ти серия. Фигурата е изработена от винил и е с приблизителна височина от 9 cm.


За книгоманите

Знаем, че и ти като нас обичаш книгите и световете, в които те пренасят.
Запознанствата с нови герои и персонажи никога не омръзва, но през февруари темата е само една – вечната любов.
Затова и книжните ни предложения са посветени на най-великото чувство.

“Любов” на Елен Делфорж ще ти покаже любовта във всичките й форми. С въздействащите стихове на Делфорж и запленяващите рисунки на виртуозния илюстратор Кантен Гребан, тази книга е попадение за всички с афинитет към прозата и изкуството.

За неукротимите пътешественици, влюбени един в друг, но и в пътуванията, 101 отбивки за влюбени ще разкрие 151 романтични локации, а над 500-те снимки ще ви накарат да се размечтаете за поредното странство.


За LEGO пристрастените

Разбираме страстта към LEGO, както и към конструирането на различни светове със собствените ви ръце.
Страстите са, за да им се отдадем, затова в духа на романтиката сме избрали специални LEGO конструктори, които освен, че ще подобрят логическите ви способности, ще допринесат за нестандартните интериорни решения в дома.
Зарадвайте половинката с букет от LEGO диви цветя или ги сглобете заедно. Освен чудесна декорация, букетът е истинска радост за сетивата със своята богата палитра от цветове.

С LEGO Star Wars Диорама на преследването на Ендор може да построите емблематичната сцена от сагата с преследването на принцеса Лея и Люк Скайуокър. Комплектът съдържа 3 фигурки на принцеса Лея, Люк Скайуокър и щурмовак разузнавач.

Направи празника запомнящ се и бъди навреме с правилния подарък. 


ВИЖ ВСИЧКИ РАЗТАПЯЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ