Ozone.bg те предизвиква: Изиграй лятната скука!

Лятото е в разгара си!

Плаж, море, релакс … какво му липсва още на Лято 2015? Изненади! Да, точно така, това лято ние от Ozone.bg сме подготвили десетки приятни изненади и награди за всички клиенти.

От 20.07.2015 до 20.09.2015 ще раздадем десетки малки и големи награди, а трима късметлии ще запомнят това лято с чисто нов златен iPhone 6 16Gb. Звучи добре, нали? Един от тримата може да си ти! Участвай и бягай към плажа с яката награда, за да споделиш всички щури летни емоции!

Как да участваш?

За да се възползваш максимално от нашите летни намаления, единственото, което трябва да направиш, е да посетиш нашата страница: www.ozone.bg/portals/summer-2015

За да участваш в томболите за готините летни награди, сред които много книги, таблети, тениски на Game of Thrones, настолни игри, Blu-Ray филми и много други, е необходимо само да следваш тези две лесни стъпки:

  1. Да направиш поръчка от нашия сайт.
  2. Стойността на всички продукти, закупени от количката ти да е минимум 50 лв.

А за да имаш шанса са спечелиш чисто нов и iPhone 6 и да се изфукаш пред приятели или на плажа, също е необходимо да изпълниш условието от точка 1, а стойността на количката ти да е минимум 150 лв.

Ние от Ozone.bg ще уведомим всички късметлии по телефон или имейл. Участвай и очаквай включване от нас, за да ти съобщим точно с коя награда ще запомниш Лято 2015 🙂

Изиграй скуката, това е твоето лято! Стискаме палци и пожелаваме късмет на всички участници!

Условията на играта ни, можеш да видиш тук.