Продължавай да учиш с Уча.се

Учебната година започна – с нови предизвикателства, но и с много нови знания, които да бъдат усвоени. За да направим годината по-лесна и приятна за хлапетата, отново обединихме сили с нашите приятели и партньори от Уча.се, а подробностите са няколко реда по-надолу.

Някои уроци са ти интересни, а други – не чак толкова. Може да обичаш даден предмет… или пък да си върл анти-фен на друг. Има дни, в които ще се наложи да отсъстваш, което пък автоматично означава, че ще ти се наложи и да наваксваш материал.

Всичко това престава да бъде проблем с екипа на Уча.се – благодарение на тях учениците имат прекрасната възможност (посредством хиляди разнообразни и увлекателно представени видео уроци) както да разберат по-добре предадения или изпуснатия материал, така и да повишат значително успеха си. На всичкото отгоре това се случва по забавен и интерактивен начин, а не чрез сухо представяне на факти и уравнения.

За нас е изключително удоволствие да обявим, че и през настоящата учебна година ще си сътрудничим активно с Уча.се – за да осигурим по-пълноценни и по-малко натоварващи часове за учениците от цяла България.

С всеки закупен учебник или помагало от нашата онлайн книжарница, пристига подарък от Уча.се – 1 месец абонамент до всички над 5500 видео урока и упражнения от 1-ви до 12-ти клас на разбираем и интересен език в Уча.се

Разбира се, не забравяй да се отбиеш и в нашата тематична страница за учебници и помагала, където ще научиш много!