Подаръци до 100 лв., с които да плениш половинката

И ти ли усещаш стрелите на Купидон, които заплашително летят навсякъде?
Няма грешка – февруари е!


На Ozone.bg вече празнуваме любовта. Затова ако още се чудиш с какво да изненадаш любимия човек – побързай, защото не остана много време до заветния 14 февруари!
Следващите предложения са спасителният ни пояс, който ще те отърве от мъмрене и ще затвърди позицията ти на „мечтаната половинка”. Разгледай всички продукти и избери идеалния подарък за гаджето или дори за теб. 

Парфюмът е винаги на мода 

Правилният аромат отваря безброй врати и определя поведението на хората, сочат редица проучвания. С дамския парфюм Boucheron Quatre всекидневието на всяка дама ще бъде незабравимо, а тя – неотразима. Ароматът е с акценти на цитрусови плодове – грейпфрут, мандарина и портокал, както и фини нотки ягода, жасмин, зелена ябълка, праскова и роза, които придават сладко-плодов аромат.

Ако търсиш евъргрийн подарък за силната половинка, то с парфюма Legend на Mont Blanc ще уцелиш право в целта. Едновременно автентичен и традиционен, ароматът създава усещане за сила и елегантност у притежателя му.

 

Мигове в забавления, прекарани заедно

Ако сродната ти душа е любител на заниманията у дома, то ти предлагаме палитра от чудесни идеи, с които празникът никога няма да е скучен. Пъзелът от Black Sea “В сърцето на Париж” ще те пренесе в най-романтичния град с 1000 части, изобразяващи уютните парижки улички.

Семейната настолна игра “Хляб и бира” ще те изправи пред ред стратегически предизвикателства в името на икономическия просперитет и производството на хляб и бира. 

 

Направи моментите заедно още по-романтични със сгряваща сърцето чаша горещ шоколад или чай. Създаден от висококачествен порцелан, този комплект Morello ще направи от всяка напитка събитие.

 

Любовно Funko POP!

Ако слабост са ти винил фигурките на Funko Pop!, то специалният комплект от колекция Star Wars е посветен на празника на любовта и ще дойде при теб в специална сърцевидна кутия.

 

LEGO цвете

Придай креативност и създай нестандартна обстановка в дома си с LEGO цветя. Конструкторът е чудесна възможност за екипна работа и бягство от еднообразието. Освен това в удоволствието на подредиш LEGO може да участва и половинката ти, което го прави още по-приятно.  

ВИЖ ВСИЧКИ LEGO МОДЕЛИ ТУК

 

Грижа за лицето

Зад красивата визия се крият часове грижа и труд. Затова не подценявай силата на подобен тип подаръци, които биха улеснили неимоверно нежния пол. С уреда за почистване на лице Beurer всяка дама лесно и бързо може да постигне красива и почистена кожа, без да посещава козметични студиа.

ВИЖ ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Любим и чист звук за любимия човек

Направи почивката у дома още по-приятна и уютна с безжичните слушалки Sony, които те пренасят в друго измерение и преобръщат представите ти за хубава музика. Създадени, за да удовлетворят освен музикалните желания, но и служебните ангажименти, те са снабдени със система за персонализиране на звука, живот на батерията до 50 ч. и лесно гласово управление.

Книгата – изживей романтиката

Няма как най-романтичният ден да премине без стойностна любовна книга. Пионер в любовната лирика е чилийският поет Пабло Неруда, владеещ поколения със световно признатата му творба „Сто сонета за любовта“. Носителят на Нобелова награда за литература посвещава сонетите на най-голямата си любов и трета съпруга Матилда Урутия.

 

Ако все още се чудиш какъв трябва да бъде перфектният подарък, то ти предлагаме да играеш на сигурно и да изберем подаръчен ваучер, с който няма да сбъркаш.

Ако все пак си решил да впечатлиш с по-скъп подарък, разгледай нашите предложенията и вземи сега на изплащане с 0% лихва. 


ПРОДУКТИ С 0% ЛИХВА 


Надяваме се да сме ти помогнали, а сега остава да се отдадеш на романтичния дух. 


РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК