грижа за мама

Върни блясъка си след раждане с тези продукти

Време е отново да поставиш фокуса върху грижата за себе си със специална козметика за нови мами

Ако вече си заобиколена основно от бебешка козметика, отколкото от своята собствена, пазаруваш основно пудри и пелени, отколкото последния модел спирала и любимия ти парфюм, то разбираме напълно в каква фаза от живота си се намираш. 
В първите месеци от раждането е съвсем нормално мамите новобранци да се отдадат изцяло на грижите за пеленачето и да свикват с новата си роля и отговорности.
Често в тези моменти грижата за тях самите остава на заден план и дамите нямат време да обърнат внимание на собственото си здраве. Правилната и постоянна грижа обаче е важна за бързото възстановяване след раждане.
Затова се допитахме до млади майки относно тяхната козметична рутина и селектирахме продуктите, които са им помогнали да върнат отново блясъка и сияйността си след раждане.

Върни силата в косите

Интензивното падане на косата е нормално след бременност и по време на кърмене.

Причината е, че нивата на естроген, които по време на бременността са се повишили драстично, след раждане спадат рязко. Това води до спад в растежа на коса и увеличаване на косопада.

 

Комплектът на Ducray е подходящ за тези моменти.
Той съдържа серум, шампоан и хранителна добавка, които са предназначени за случаи на реакционен и хроничен косопад и помагат за възстановяването на косата.

За дамите, които искат да поддържат цвета на косата си, серията на Phyto Phytocolor ще им помогне да го направят, без да създава опасност от проникване на вредни химикали в тялото.
Боята е безамонячна, а леката и иновативна формула осигурява дълготраен цвят и ограничава риска от алергични реакции.

Хидратирай тялото

Видим резултат след бременност е изсушаването на кожата. Причина за това е рязката промяна в хормоните, които правят кожата дехидратирана и раздразнена.

По пътя към възстановяване на кожната бариера и спиране на раздразненията ще ви помогне релипидиращо олио Avène. Щадящата формула на олиото е без сапун и физиологично рН, което го прави подходящо както за бебета, така и възрастни. Той минимизира сърбежа и оставя кожата трайно мека.

За дълготраен ефект във възстановяването на кожата, комбинирай олиото с релипидиращ балсам Avène. Неговата специална формула е разработена специално за много суха кожа, склонна към екзема и сърбеж, а съставките му стимулират изграждането на защитна бариера.

Сред важните части от тялото, които имат нужда от хидратация целогодишно са устните. За постоянното им подхранване се грижи балсамът за устни Avene, обогатен с жожоба и термална вода, който компенсира недостига на себум и предпазва от изсушаване. 

Защити кожата си

Защитата на кожата е задължителна през цялата година. Причината за това е, че дори при облачно време, ултравиолетовите лъчи достигат до нас и влияят на кожата. Когато има сняг, отразяването е още по-силно и интензивно.

Затова имунизирай кожата си срещу вредните лъчи със слънцезащитния крем Bioderma SPF 50+.
Неговата иновативна технология осигурява допълнителна защита и поддържа високи  нива на хидратация.

Предпази и деликатната бебешка кожа от слънцето със специалната слънцезащита Fotoprotector Mineral Baby.
Чистият му състав, обогатен с естествени продукти абсорбират бързо в кожата и предлагат най-висока степен на защита. 

Поглези се!

Грижата за бебето е изместила фокуса от редовното глезене и грижа за теб.
Време е да промениш това, и то с няколко лесни стъпки.
Универсалната грижа и подхранване за кожата я дава флоралното масло Nuxe. Високата концентрация на 7 благородни масла и витамин Е позволяват интензивна хидратация, подхранване, регенериране на кожата.

Върни сияйността и свежестта на лицето си само с едно нанасяне на маската Jowae.
Маската възстановява баланса на кожата и защитава от вредните агресори на градската среда.

РАЗГЛЕДАЙ КОЗМЕТИКА ЗА МАМА