Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
granitsa

Граница

Друга проза  / 

„Пътеписната литература има нужда от магичен, блестящ и оригинален талант, какъвто притежава Капка Касабова. Тя пише с безпрекословна интелигентност и богат поетичен език, със зряла вещина и с усет към невидимото в света. Когато в живота ми се появи „Граница“, сякаш ме удари гръм“, Пико Айър.

Към пълното описание и видео

17 BGN Цена:
17.-лв.
Купи Продуктът все още не е наличен. Натиснете „Pre-order”, за да го получите веднага при пристигането му!
Pre-order [?]

Номер на продукт:

BKBKN002921

Наличност:

Очаквана наличност - Април 2017

Граница

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Година:2017
  • Преводач:Невена Дишлиева-Кръстева
  • Вид:Роман

Капка Касабова е съвременна Шехерезада – блестяща писателка, която разказва така, сякаш животът ѝ зависи от това… Тя пътешества в една част на света  източните Балкани – където почти всеки разказ причинява болка. Но с напредването през страниците на тази прекрасна книга, от дълбините започва да се надига музика: теми и образи, които се появяват отново и вплитат всички гласове в общ мотив.

Нийл Ашерсън, Scottish Review of Books

 

В изследването на Касабова тези трагични гранични райони са описани картинно и с поетичен финес, а общуването ѝ с местните хора придава на пътешествието ѝ неустоима притегателност.

Колин Туброн

 

Пътеписната литература има нужда от магичен, блестящ и оригинален талант, какъвто притежава Капка Касабова. Тя пише с безпрекословна интелигентност и богат поетичен език, със зряла вещина и с усет към невидимото в света. Когато в живота ми се появи „Граница“, сякаш ме удари гръм.

Пико Айър

Ревюта на наши потребители за Граница

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран