Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай

Пощенска кутия за приказки“ се ражда от въображението на Гери Турийска – текстописец, певица, водеща на радио предаване, майка, която освен да пише, умее да пее и да прави пица. Литературният проект започва сякаш на шега на едно книжно представяне през 2010 г. Събраните текстове са прочетени пред публика от известни личности. Останалото, както се казва, е история, която може да се разкаже така: повече от 50 издания, над 5000 приказки, 6 специални издания, излъчвания на живо и 15 книги (до момента), сред които бестселърите на Никола Крумов „Дневник от панелните блокове“ и „Междупанелни войни“, „Мамка му“ и „1 кило риалити“ на Димитър Калбуров; два общи и три тематични сборника, специалното издание с непубликувани разкази на музиканта Васил Пармаков „Аз съм вашите обувки“, както „Приключенията на принцеса Точица“.
 
Пощенската кутия е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия.
 
Пощальонът е на вратата и ние нямаме търпение да видим какво ни е донесъл. А вие?

 
 
-25%
kolektsiya-vasil-parmakov-kniga-disk

Колекция „Васил Пармаков“ (книга + диск)

Цена:

24.-лв.

18.-лв.

Наличност:

На склад Виж
"Пощенска кутия за приказки" ще зарадва почитателите на добрата литература и още по-добрата музика с тази колекция, включваща най-доброто от Васил Пармаков, представено в думи и звук.
-23%
Малка каменна топка

Малка каменна топка

Цена:

12.-лв.

9.24лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Той отново е тук. След „Дневник от панелните блокове“ и „Междупанелни войни“ Никола Крумов се завръща. Новите творения на най-четения автор на „Пощенска кутия за приказки“ се препоръчват за повишаване на настроението, трайно намаляване на мърморенето и ускоряване на метаболизма. Ако сте любители на истории, от които да ви заливат невъздържани потоци смях и добро настроение, не може да си позволите да пропуснете „Малка каменна топка“. 
ne-mozhe-da-bade

Не може да бъде

Цена:

12.-лв.

9.24лв.

Наличност:

На склад Виж
Оперната певица Мила Михова е позната и като автор в четенията на Пощенска кутия за приказки. Книгата събира 19 нейни кратки хумористични разкази, които ще ви просълзят. Това не е просто книга. Това е бракосъчетание между еднорог, русалка, котка и касетофон. Това е ВСЕЛЕНСКА ХРУМКА, АБСТРАХАЦИЯ НА КОНВЕНЦЕОНАЛНОСТТА, ОПЕРА НА БИТОВАТА КОНФЕТА. Това е книга-хореограф. Бионсе Караджова е там! Дори само това е достатъчно. Ако имаше Икар за фюжън-литература, тази книга щеше да е номинирана, да спечели, да го води това шоу и да си връчи наградата.
-23%
edno-kilo-rialiti

1 кило риалити

Цена:

15.-лв.

11.55лв.

Наличност:

На склад Виж
Пощенска кутия за приказки представя новата книга изключителния Димитър Калбуров – „1 кило риалити“! В този сборник с разкази ще намерите много житейска мъдрост за взаимоотношенията между мъж и жена, които Димитър е придобил посредством горчив опит и глупави решения. Текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на една жена, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете.
-23%
proizhod-na-vidovete

Произход на видовете

Цена:

12.-лв.

9.24лв.

Наличност:

На склад Виж
„Пощенска кутия за приказки“ представя дебютната книга на Георги Блажев „Произход на видовете“! „Произход на видовете“ е съставена от 20 хумористични разказа и 10 стихотворения. Книгата осмива модерните „видове“ в нашето общество – вегани, хипстери, батки и фолкенщайни.
-23%
az-sam-vashite-obuvki

Аз съм вашите обувки

Цена:

12.-лв.

9.24лв.

Наличност:

На склад Виж
„Васил е човек с изключително чувство за форма. Ето, казвам човек, а не музикант. Т.е. каквото и да прави – да чете, да пише, да композира, да свири – той има таланта да се опива от формата. Така и усещам неговите „отчаяни“ есета. Винаги, винаги съм ги възприемал като опити (есе на френски е опит, нали) да стигне до максимума на песимизма. До върховете на безизходното. До майсторството на мрака. И това е което най-много ме е разсмивало. И съм му го признавал и приживе и съм наблюдавал как го радва такова разбиране на неговото лукавство“, Ицках Финци
-23%
priklyucheniyata-na-tochica

Приключенията на принцеса Точица

Цена:

15.-лв.

11.55лв.

Наличност:

На склад Виж
Принцеса Точица съвсем не е измислена героиня. Тя е напълно реален образ, а по-голямата част от историите и диалозите в книгата наистина са се случили. Принцеса Точица е закачливото пламъче, къдравият смях и палавото въображение, които носи всяко малко момиченце. Тя живее в нас през очите на онова дете, което ни се усмихва от миналото с беззъбата си усмивка, докато играе на ластик, катери се по дърветата и си фантазира светове. Тя е верен и забавен приятел, любопитен ученик и остроумен всезнайко. От нея има какво да се научи!
-23%
artisti-sas-srebro-v-kosite

Артисти със сребро в косите

Цена:

15.-лв.

11.55лв.

Наличност:

На склад Виж
Издателство „Пощенска кутия за приказки“ събира истинските истории на близо 50 български творци, отдали житейския си път на киното и театъра в новата си книга „Артисти със сребро в косите“.
-23%
sardela-i-kotarakat-asparuh

Сърдела и котаракът Аспарух

Цена:

8.-лв.

6.16лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Сърделът е същество, което постоянно е сърдито, а негов спътни в приключенията е веселият котарак Аспарух. Илюстрациите към приказката са изработени ръчно от плат от художничката София Илиева.
Цена:

8.-лв.

6.16лв.

Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
-23%
Пощенска кутия за приказки 1

Пощенска кутия за приказки 1

Цена:

9.99лв.

7.69лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Първият сборник на инициативата „Пощенска кутия за приказки” включва 32 разказа от 29 автора. Амбицията на създателите на проекта е сборникът да стане ежегоден. Така че, отворете кутия и вижте какво е донесъл пощальонът...
Цена:

9.99лв.

7.69лв.

Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.