Черен петък - трикове

7 трика, които ще ти помогнат да се подготвиш за Black Friday

Дългоочакваният Black Friday чука на вратата! Ето, че неусетно дойде време за най-голямото и щуро пазаруване в годината. Мнозина чакат със затаен дъх страхотните оферти и нямат търпение да се възползват от тях. Но това вълнение идва и с доза стрес и притеснение дали пък някой няма да ни изпревари и да отмъкне мечтаните продукти под носа ни. За да ти помогнем в трескавата подготовка за Black Friday, от Ozone сме подготвили няколко трика, с които да изпревариш останалите и да си подсигуриш по-спокойно пазаруване.

Набележи любимите си продукти и ги сложи директно в количката си. Не губи време, а директно подбери желаните от теб артикули и ги добави. Така ще си спестиш време и усилия, като си осигуриш и преднина пред тези, които тепърва ще избират какво да купят в самия ден. Осигури си място сред първите, които ще поръчат на Черния петък, а след това се радвай на останалата част от деня си.

Помисли дали ще пазаруваш само за себе си или и за твои близки. Големите намаления на Black Friday са чудесен момент да избереш подаръци за семейство, приятели, колеги. Все пак и коледните и новогодишни празници са зад ъгъла.  Освен това близките месеци са изпълнени и с много именни дни. Ако нямаш идеи какво точно да подариш, винаги можеш дискретно да попиташ близките си дали имат нужда от нещо конкретно или пък са си набелязали свежи придобивки, с които да се поглезят.

Запази датата и бъди в пълна готовност. Black Friday започва точно в 00:00 часа на 18 ноември. Следи за старта и не изпускай супер офертите. Разбира се, можеш да откриеш невероятни намаления и готини находки дори по-рано. За тази цел е необходимо само да следиш ежедневните промоции в сайта на Ozone.bg. Стараем се да предлагаме разнообразни продукти от различни категории, които да допаднат на всеки вкус. Така можеш да откриеш подаръци за геймъри, любители на книгите, пъзелманиаци, кино фенове, мърч колекционери и много друго. За да си винаги информиран за актуалните промоции, не пропускай имейлите, които ти изпращаме. В тях ще откриеш необходимата информация, за да изпревариш останалите и да си първият, възползвал се от супер офертите.

Подготовката за Black Friday вече започна! Виж предложенията ни за днес и избери нещо, с което да се поглезиш или пък чудесен подарък, с който да изненадаш близък човек.

 

Разгледай всички оферти