Детски играчки за лятото

Мечтаната лятна ваканция – възможна с Ozone.bg

Наближи ли лятната отпуска, установяваме, че изобщо не сме подготвени за нея. Освен емоционално, разбира се. И тук не говорим за нещата, които са извън нашето влияние, а именно за уж дребните детайли, които ни осигуряват блажено спокойствие и са само наша грижа. Ето един пример – в последния момент при събирането на багажа установяваме, че незнайно как от дома ни са изчезнали важните летни аксесоари, даващи комфорт на плажа, като синята надуваема възглавничка, пояса с делфините за плуване на детето, лодката, дюшека, който взехме миналата година и осигуряващите блажени мигове на родителско спокойствие кофички, лопатки за игра в пясъка, колела за летни преходи и всевъзможни играчки за развиване на бързина и сръчност. И не са само тези – сещате ли се, например, къде сте прибрали водния пистолет и надуваемата топка на детето?

За да не се окажете насред любимият курорт без тези важни аксесоари и да ви се наложи да ги купувате на холивудски цени, от Ozone.bg събрахме всичко нужно на едно място в лятното кътче на нашия сайт, а доставката отново оставихме безплатна!

На тази страница ще откриете всички нови, но и традиционни продукти на Intex – надуваеми басейни, помпи, пояси, топки, ръкавчета-пояси, надуваеми възглавнички и животинки, дюшеци, лодки, покривала за басейни, сменяеми филтри, филтриращи помпи – всичко за перфектната лятна ваканция.

Разбира се – какво би било лятото без вятъра, който свисти около ушите на детето, докато кара своето ново колело или тротинетка? За да го има, сме създали за вас специална колекция колела и тротинетки от марките Globber и E&L Cycles.

В морето от детски кофички за игра в пясъка, лопатки, формички, мелнички, водни пистолети, камиончета и багери за плажа, се надяваме да откриете онези, които ще зарадват най-много вашите почернели от слънцето дребосъчета, защото имаме предложения от Bestway и Mondo.

Освен традиционните забавления, децата искат някакви по-различни екшън играчки, с които да направят впечатление сред връстниците си. За да не се окажете неподготвени – ето няколко предложения от Nerf и Air Hogs, които със сигурност ще допаднат и на вас, като ви върнат в детството, когато сте се целели с фунийки и сте си подавали фризбита.

Ако държите лятната ви ваканция да е перфектна, то лятното кътче на Ozone.bg ТУК е създаден, за да го постигнете. Защото вместо да тичате от магазин в магазин, да се потите в жегите и да се чудите дали не сте изпуснали още нещо, можете блажено да се отпуснете пред компютъра с ледено питие в едната ръка, докато с другата скролвате нашите изгодни предложения за ваканционни аксесоари.

Защото пазаруването, освен изгодно, може да бъде и приятно 🙂