Следи лесно най-новите продукти в Ozone.bg

За последната една година нашият каталог нарастна значително, предлагайки още повече възможности да изиграеш скуката.  Бяха добавени нови категории и секции продукти, които ще продължат да се развиват. Всеки ден в Ozone.bg продължават да се появяват десетки нови продукти. Ако проявяваш активен интерес към определени категории, следенето им вече е още по-лесно. Можеш да се информираш за новите попълнения в избрани категории и да ги следиш на едно общо, персонализирано от теб място.

До момента това беше възможно със сортиране на продуктите във всяка една категория по Последно добавени. Наличието на нови категории на сайта и тяхното разширяване с допълнителни подкатегории, както и обратната връзка на много наши клиенти доведе до необходимостта от нова, по-удобна и мощна функционалност.  Затова трябваше да помислим как да създадем едно общо място за нови продукти, но с възможност всеки потребител на сайта да вижда само тези, които отговарят на неговите интереси. От днес то вече е факт – представяме ти страницата Последно добавени продукти. На нея можеш да следиш всички любими категории и последните попълнения в тях само с няколко клика.

Когато директно попаднеш тук, можеш да избереш категорията или всички категории, които искаш да прегледаш. Това ще ти покаже обратнохронологичен списък на тези продукти. Можеш, например, да видиш на едно място най-новите гейминг аксесоари, игри и филми, без да се разхождаш из съответните категории.

В профила си можеш да зададеш постоянни настройки (или да ги промениш в последствие). С тяхна помощ ще можеш да персонализираш резултатите и страницата винаги да показва само новоститите за видовете продукти, които искаш да следиш. За по-детайлна селекция, тук сме предвидили възможност да се избират отделни подкатегории – ако се интересуваш само от PS4 игри, джаджи и научни книги, тук е мястото, където можеш да зададеш желанията си. Тези настройки се запазват в профила и винаги, когато си влязъл с профила си на сайта, можеш да следиш собствената си селекция.

Разбира се, всяка нова функционалност трябва да мине през най-големия тест – този на потребителите. Отворени сме към всякакви нови предложения и идеи.