Кои са най-желаните подаръци от децата, с които да ги изненадате на 1 юни?

Международният ден на детето е още един хубав повод, който да ни напомни какво богатство са децата, колко е важно да се грижим за тях, да ги възпитаваме правилно и да защитаваме правата им. За малчуганите пък е още един ден, в който да получат дългоочакван подарък. Популярните герои, комикси и филмчета се променят толкова бързо, че понякога е трудно да преценим какво ще се хареса на хлапето. Затова подготвихме списък с едни от най-желаните подаръци, които несъмнено ще донесат усмивка на всеки малчуган.

Конструктор Lego Friends – Heartlake City Restaurant (41379)

Децата често обичат да строят различни фигури, с което не само се забавляват, но и развиват концентрацията си. Конструкторът Lego Friends – Heartlake City Restaurant (41379) ще зарадва всякo момиченце, което обича да си играе на ресторант. Той включва 624 части, като сред тях има 3 сладки мини кукли, ресторант на 2 етажа, съдове и прибори, скутер за доставки и още куп щури неща. Реалистичните му детайли го правят идеален за ролеви игри, в които детето да измисли различни сценарии и да развихри въображението  си.

Конструктор Lego Star Wars – Milenium Falcon (75257)

Следващото ни предложение е специално за феновете на „Междузвездни войни“. С конструктора Lego Star Wars – Milenium Falcon (75257) малчуганът ще може сам да сглоби легендарния кораб „Хилядолетния Сокол“, с който да пътува из Галактиката. Комплектът включва 1351 елемента, сред които 7 мини фигури на обичани герои като Чубака, Ландо, C-3PO, R2-D2, Фин и други. Вътрешността на модела впечатлява с навигационен компютър с въртящ се стол, диван и маса, инструменти за ремонт и още куп вещи. С конструктора детето ще може да пресъздаде любимите си сцени от хитовите филми.

Плачеща кукла със сълзи IMC Toys Cry Babies – Зина

Плачещите кукли от серията Cry Babies на IMC Toys са добре познати на малките принцеси. Те се отличават с големите си изразителни очи и сладки дрешки. И с това, че плачат със сълзи, разбира се. Плачещата кукла със сълзи IMC Toys Cry Babies – Зина има шарена дрешка на зебра с мека грива. Тя бързо ще се превърне в любимата играчка на момиченцето и ще бъде навсякъде с него. Когато детето махне биберона от устата на Зина, тя започва да плаче, досущ като истинско бебче. Ръчичките и крачетата на куклата се движат механично, за да бъде играта още по-реалистична.

Детски симулатор Smoby – V8 пилот

Момченцата обожават колите и всичко свързано с тях. Често мечтаят да бъдат пилоти от Formula 1 или друго скоростно състезание. С детския симулатор Smoby – V8 пилот тази мечта може да се превърне в реалност. Играчката има кормилно управление със светлини и звук, удобна регулируема седалка, два педала, две скорости, бутон за газ, мигачи и други автомобилни активности. Но какво е едно пътуване без красива гледка? Докато кара колата, малкият шофьор може да избира между 3 изгледа. Симулаторът предлага всичко необходимо за едно забавно приключение. Хлапето  трябва само да се настани удобно и да потегли към желаната дестинация.

Игрален комплект Spin Master Paw Patrol – Дино патрул с динозавър

Любимите кученца от „Пес Патрул“ отново са тук и са готови за следващата спасителна мисия. Игралният комплект Spin Master Paw Patrol – Дино патрул с динозавър включва голям камион патрул с изстрелвачка, с който детенцето може да пресъздаде любимите си сцени от филмчето. За да бъде забавлението още по-голямо, играчката идва с фигурка на кученцето Чейс и на динозавър. Заедно с тях мъникът ще може да помогне на всеки, изпаднал в беда и да се впусне във весели ролеви игри.

Колекция „Peppa Pig“

Докато сме на тема любими филмчета, няма как да пропуснем Прасенцето Пепа, което несъмнено е фаворит на малчуганите. Колекцията „Peppa Pig“ включва 9 книжки от поредицата, които да четете на детенцето. С тях мъникът ще се потопи в забавния и пъстър свят на Прасенцето Пепа и нейните приятели. Всяка от книжките е с различна тематика, като 2 от тях имат за цел да научат малчугана да чете.

Настолна игра Catan – За деца, базова

Ако малкият ви приключенец си мечтае за пиратски кораби, острови и съкровища, то Настолната игра за деца Catan не просто ще му хареса, а ще се превърне в любимото му занимание. В нея хлапето трябва да си построи пиратски лагер, като за целта първо внимателно избере най-подходящото място, за да може да се сдобие с важни ресурси. Но това далеч не е толкова лесно начинание, защото подлият Капитан Грабчо дебне отвсякъде! Той е заплаха за всички лагери.

The Sims 4 (PC)

За по-големите деца, които наскоро са открили страстта си към компютърните игри, сме избрали The Sims 4 (PC), която е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. Освен това можеш да създадеш свой уникален дом, който да обзаведеш и декорираш, както искаш. Играта, събрала милиони фенове по света, представя разнообразни истории и предава голям спектър от човешките емоции.

Бикът Фердинанд (Blu-ray)

Анимационното филмче Бикът Фердинанд (Blu-ray) учи мъниците, че човек (или бик) не трябва да бъде съден по външния си вид. Урок, който всеки рано или късно научава. Фердинанд е огромен бик с голямо сърце, но бива сбъркан с опасен звяр, след което е прокуден от дома си. Той събира отбор от необикновени приятели и ги повежда на епично приключение, за да се завърне при своето семейство. Филмът е от създателите на „Ледена Епоха“ и „Рио“ и гарантира много смях за малки и големи.

Активна гимнастика Playgro – Басейн, с 30 топки

Последното ни предложение е за най-малките, които тепърва развиват двигателните си умения и нямат търпение да хващат, хвърлят и поставят различни вещи от заобикалящия ги свят. Активната гимнастика Playgro – Басейн, с 30 топки е сбъдната мечта за всеки дребосък. Тя разполага с 4 отделения, в които детенцето да поставя, завърта или изстрелва пъстрите топки. Играта с нея е не само забавна, но и спомага да развиването на фината моторика, цветоусещането и когнитивните способности на мъника.