Wonder Box или какво се крие в кутията на Ozone.bg

Има място, което събира заедно над 25 000 фена на манга, аниме, азиатска култура, кино, телевизия, гейминг и комикси. Място, което в рамките на два дни те пренася в паралелен свят.

Вече си се досетил, че говорим за ANIVENTURE COMIC CON – най-голямото събитие за геймиг, манга, косплей и комикс култура.

На 8 и 9 юли 2023 г. в четирите зали на Интер Експо Център, ще можеш да присъстваш на Cosplay конкурс, състезание по K-pop, панели с гостуващи актьори от любими касови продукции и щандовете на легендарни художници от света на комиксите.

Открий Ozone.bg на Aniventure Comic Con

Ние от Ozone.bg също те очакваме да се присъединиш към събитието на лятото. Потърси нашата Ozone Wonder Box  и се потопи в една различна вселена от изживявания.

Влез в REFLECTOR ZONE и се огледай в огледалото.  Какво ще видиш там – себе си или своето неочаквано, различно отражение. Бъди подготвен – изненадите са навсякъде!

HERO LAB e зоната, в която можеш да откриеш кой е супер героят, който винаги си искал да бъдеш. Създай свой собствен HERO аватар и сам избери неговите супер сили.

CHILL зоната ни е мястото, където можеш да се отдадеш на любимото си занимание – книги, е-книги, пъзели или просто почивка – това са само част от моментите, които можеш да отделиш само за себе си.

Посети трите зони и участвай в томболата за награди, сред които PlayStation 5 конзола, гейминг аксесоари, видеоигри и мърч. Сигурни сме, че и шансът да спечелиш лична среща с легендарния шотландски боец Кристоф Ламбер, ще повиши натърпението за момента на тегленето на наградите.

Ако все още не си купил билет за Aniventure Comic Con, не пропускай да го направиш и през нашите Ozone и PULSAR магазини. Очакваме те!