Нова лоялна програма за нашите клиенти

Точковата ни система е с нас почти от толкова време, от колкото и самият сайт. Още в първите месеци от съществуването си искахме да дадем нещо обратно на Вас, нашите клиенти.  През годините системата претърпя малко промени и това, което виждате днес до голяма степен са именно Ozone точките, които се появиха за първи път преди 8 години. За съжаление желанието ни да направим възможно най-честната към Вас и едновременно с това реалистична за нас система направи Ozone точките ненужно сложни, често объркващи и неудобни за използване. За това е време да се разделим с тях.

От днес продуктите в Ozone няма да Ви дават бонус точки. За сметка на това всички от Вас, които имат нужното количество финализирани поръчки през последните 8 години, ще влезнат в новата ни система за лоялни клиенти. Тя автоматично ще Ви начислява отстъпки, базирани на клиентското Ви ниво и съответната продуктова категория на сайта ни. Повече информация за точните отстъпки и как да научите в коя клиентска група сте Вие може да намерите тук.

Колкото до събраните Ви до момента Ozone точки, имаме чудесни новини! До 15 август ще можете да ги изхарчите, като едновременно се възползвате от новите си намаления.