Подаръци за семейството

Топ 5 универсални подаръка за цялото семейство

Избирането на подарък за семейство, без значение дали става въпрос за твоето или някое друго, може да се окаже трудна задача. Всеки си има различни интереси и хобита, а когато са замесени и деца на различна възраст, това вероятно ще те затрудни още повече. Затова е най-добре да избереш вариант, в който цялото семейство ще се забавлява заедно и ще прекара ценни моменти.

Подбрахме списък с ултимативни подаръци, които гарантираме, че ще спечелят всеки – от деца до баби и дядовци, независимо дали предпочитат тихите семейни вечери на дивана или пък шумните срещи с приятели. От забавни настолни игри до цветни пъзели, това са едни от най-добрите подаръци за цялото семейство тази година. Празничното пазаруване стана много по-лесно, нали?

Нашите предложения:

Най-новите български пъзели на пазара много бързо набраха популярност сред пъзел маниаците, въпреки че доскоро Black Sea Puzzles беше абсолютно непозната марка. В серията от първите 7 пъзела са пресъздадени българската история, бит и обичаи от невероятните картини на талантливи български художници, сред които са “Мома с ябълки” от Владимир Димитров-Майстора и “Ръченица” от Иван Мърквичка. Освен страхотните изображения, качеството също е на много високо ниво – безупречните 1000 части от висококачествен картон са произведени в Германия, имат класическа форма и са дебели 1.9 мм.

Има ли някой, който да не е изгледал легендарния за миналото десетилетие сериал “Приятели”? Всички сме припадали от смях с хилядите забавни случки, без значение дали са в кафенето “Central Perk” или пък в апартамента на Моника и Рейчъл. И всички винаги сме готови да съпреживеем историята отново и отново. Точно затова мислим, че няма човек на света, който не би се зарадвал на пъзел с любимите герои.

  • За тихите вечери у дома: Настолни игри за цялото семейство

За децата: Наясно сме, че е трудно да се угоди на всяко дете, затова предпочетохме да не се ограничим и тук само с едно предложение. За наблюдателните деца, на които нищо не може да им се изплъзне, настолната игра с карти Dobble (Spot it) е перфектен избор за подарък. И понеже едни правила не стигат, Dobble разполага с цели 5 различни концепции игра! За по-малките деца на помощ се притичва познатата на поколения Маша и нейния приятел Мечока в играта с карти и кубчета Top Trumps Match. Освен че развива стратегическото мислене и логиката, може да се носи навсякъде, така че забавлението да е там, където са и децата.

За цялото семейство: Едва ли има някой, на който да не му се е случвало да играе Monopoly, а както и по-горе вече споменахме, няма и човек негледал култовия сериал “Приятели”. Затова няма да се впускаме в големи обяснения за настолната игра Hasbro Monopoly – Приятели. Само ще кажем, че това е комбинация, носеща гарантирано забавление вкъщи. 

Следващото предложение е за авантюристичните хора, които не се плащат от призраци и гласове от отвъдното. Настолната игра Mysterium е много свеж и забавен начин за семейна вечер с много смях и загадки.

С настолната игра Фотосинтеза всеки член от семейството ще се превърне в истински градинар, а борбата за дървото, което ще успее да засенчи останалите, създава предпоставки за оспорвана и забавна игра, подходяща за цялото семейство.

  • За шумни вечери с приятели: Парти настолни игри

Искаш да направиш подарък на хора, които вървят по пътя на родителството? Умиляват се от малките чудовища и едновременно с това се борят с трудната задача да оцелеят, без да полудеят, докато се грижат за малкото човече? Ако това е така, то супер забавната настолна игра на Майко мила – Да оцелееш като родител ще се превърне в чудесно средство за почивка. Или отново да се върнат към реалността…

Тихите съботни вечери ще се превърнат в забавни и шумни с настолната игра Саботьор 1 и 2. Кое джудже е златотърсач и кое – саботьор? Разнищването на загадката ще бъде съпроводено от спорове и много смях до малките часове на нощта!

Морални дилеми, ватман на безконтролен трамвай и много важни избори са поставени пред играчите, които ще се опитат да оцелеят в настолната игра Трамвай Терзание. Всички компоненти за дълго забавление с приятели или семейството са налице!

  • За почитателите на гейминга: Стратегически настолни игри

За тези, които не се страхуват от нищо и с удоволствие се впускат във всяка битка, настолната игра Кръв и Ярост ще им донесе истинска слава. А славата тук е всичко! Кой ще успее да поведе викингския си клан към Валхала и кой ще бъде възнаграден от хитрия Локи, когато е загубил сражението?

Настолната игра Алена зора е всичко, което ще успее да зарадва един истински фен на космоса. Далечни планети за завземане и космически колонии, които трябва да разпространят морално възвишения строй на комунизма са нишките, които правят играта изключително забавна за всяка вечер с приятелите или семейството.