dota2_game_history

ROCCAT Dota 2 Challenge – играй и спечели ROCCAT Savu

ROCCAT и Ozone.bg отправят предизвикателство към всички DOTA 2 играчи. В рамките на общо два месеца ще можете да докажете уменията си с четири различни героя и да спечелите страхотни награди от ROCCAT – 12 мишки ROCCAT Sаvu.

На всеки 2 седмици ще обявяваме нов герой, с който трябва да спечелите игра и да имате KDA ((Kills+Assists)/Deaths) съотношение от 1.5 или повече.За да участвате трябва да ни изпратите matchID на играта на мейл [email protected]. След края на всеки от периодите ние ще изтеглим на произволен принцип трима от участниците, които ще спечелят ROCCAT Savu.

Как можете да видите matchID на изиграна от вас игра?

1. Отворете своя профил в Dota 2.

2. Изберете таба Game History:

3. Кликнете върху играта. В горния ляв ъгъл на екрана с информация за изиграната среща можете да видите уникалното matchID:

 

Правила и допълнителна информация:

  • Всеки желаещ може да участва във всеки от четирите етапа, като за всеки от тях трябва да ни изпрати matchID на съответна игра, в която е постигнал победа и има KDA съотношение от 1.5 или повече със съответния герой.
  • Изпратените за участие игри трябва да са спечелени в режим Public Matchmaking.
  • Всеки играч може да участва във всеки един от периодите с най-много едно участие (една игра).
  • Играч, който вече е спечелил награда в предишен период, не може да спечели отново, дори да бъде изтеглен при следващо теглене. В такъв случай ще бъде изтеглен друг.